19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6283
EURO35.363
ALTIN2501.7

Vali Ömer Faruk Coşkun görevine başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Ömer Faruk Coşkun görevine başladı
Abone ol
13.06.2017 tarihli ve 2017/10458 Sayılı Kararname ile Osmaniye Valiliğine atanan yeni Valimiz Ömer Faruk Coşkun görevine başladı.

13.06.2017 tarihli ve 2017/10458 Sayılı Kararname ile Osmaniye Valiliğine atanan yeni Valimiz Ömer Faruk Coşkun görevine başladı.

Vali Coşkun, Osmaniye Valiliği önünde Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, OKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Vali Yardımcıları Mehmet Öz, Muammer Balcı, Huriye Küpeli Kan ve Alp Eren Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerif Tosyalı, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından karşılandı.


 
Vali Ömer Faruk Coşkun karşılama sonrasında Valilik Makamında yaptığı açıklamada, “Ülkemizin güzide bir şehri olan Osmaniye’de Valilik görevine başlamaktan dolayı mutluyum. Böylesine önemli bir şehirde görev almaktan ayrıca onur duydum. Rabbim inşallah güzel hizmetler yapmayı nasip eder. Malumunuz olduğu üzere, bu görevler bu makamlar milletimizin bize emanetidir.

Bu emanetin bilincinde olarak hizmetlerimizi elbirliğiyle yürütmeye çalışacağız.

Bizlere bu görevi layık görenleri mahcup etmemek için gecemizi gündüzümüze katarak Osmaniye’mize ve Osmaniyeli vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışacağız. 

Bu vesile ile bize bu görevi tevdi eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza, Hükümetimize şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.
 
Osmaniye’de görev yaparken temel prensibinin “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” düsturu olacağını vurgulayan Vali Coşkun, “Vatandaş odaklı bir hizmet anlayışımız olacak, vatandaşlarımız her zaman ön planda olacaktır. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, kucaklayıcı bir anlayışla hizmetlerimizi yürütmeye çalışacağız.

Elbette bütün bu çalışmalarımız hep birlikte yürüteceğiz. Hizmetlerimizi yürütürken toplumun tüm kesimleri ile istişare halinde olacağız” dedi. Vali Ömer Faruk Coşkun, geçmiş dönemlerde Osmaniye Valiliği yapmış tüm Valilere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarını sunarak, “Sayın Valimiz Kerem Al’dan aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak vazifemiz olacaktır.

Önemli olan görev yaptığımız süre içerisinde hoş bir sada bırakabilmektir. Kapım ve gönlüm tüm Osmaniyeli vatandaşlarımıza açık olacaktır” diyerek sözlerine son verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar