28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3298
EURO35.0714
ALTIN2297.8

Vali Kerem Al veda mesajı yayınladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al veda mesajı yayınladı
Abone ol
Vali Kerem Al, merkez Valiliği görevine atanması sonunda, ilimizden ayrılmadan önce bir veda mesajı yayınladı.

Vali Kerem Al, merkez Valiliği görevine atanması sonunda, ilimizden ayrılmadan önce bir veda mesajı yayınladı.

“Değerli Osmaniyeliler!” başlığı ile Vali Kerem Al yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:
 “16.09.2014 tarihinden bu yana büyük bir onurla yürüttüğüm Osmaniye Valiliği görevinden, Merkez Valiliği’ne atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

Görev yaptığım süre zarfında; her şeyin en güzeli ve iyisine layık saygıdeğer Osmaniyelilerle karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve güvene dayalı bir bütünleşmeyi esas alarak vatandaşlarımızın huzurunu, mutluluğunu öncelikli kılan vatandaş odaklı etkin, verimli, kaliteli hizmet sunma anlayışıyla yürütme gayreti içinde oldum. Eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, ticaretten turizme kadar her alanda Osmaniye’mizi bir adım daha ileriye götürebilmek, ilimizi dışarıda iyi bir şekilde tanıtıp temsil edebilmek ve kalkınmış iller arasında ilk sıralarda yer alabilmek için üzerime düşeni yapmaya çalıştım. Bu doğrultuda ilimizin sosyal, kültürel alanlarda, hak ettiği seviyeye ulaşması yolunda rehberlik etmeyi, destek vermeyi, çaba göstermeyi öncelikli görevim olarak benimsedim.

Her zaman gönlümüzde yaşatacağımız Osmaniye’den ve dostlarımızdan ayrıldıktan sonra da, verilen emeklerin ve yapılan hizmetlerin güzel neticelerini görmek, bizim için yegâne iftihar vesilesi olacaktır. Genç ve dinamik nüfusuyla, maddi ve manevi zenginlikleriyle yatırımcı kuruluşların dikkatlerini üzerine çekecek büyük potansiyele sahip olan bu güzide şehir umuyorum ki çok yakın bir gelecekte hak ettiği daha güzel yerlere erişerek adından gururla söz ettirmeye devam edecektir.

Aziz Osmaniyeliler
Üretilen kâfi değil, yapılan kifayet etmez, bunu biliyorum. Belki daha iyisi yapılabilirdi bize bu kadarını yapmak kısmet oldu. Ancak görev yaptığım süre zarfında, birleştirici, toparlayıcı, kuşatıcı ve kucaklayıcı olmaya özel bir gayret sarf ettim. Bunun karşılığında da, yaptığımız her çalışmada, köylü-kentli, yaşlı-genç, kadın-erkek tüm hemşerilerimin desteklerini her zaman yanımda hissettim.

Aziz Hemşehrilerim
Bilindiği üzere, her geliş bir gidişe gebedir ve bu makamlar takdire dayalı makamlardır, vakti gelince elveda denir. Bilmenizi isterim ki güzel vatanımızın bu şirin cennet köşesi Osmaniye’de, görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu ailemle birlikte her zaman yaşayacağım. Osmaniye’yi ve Osmaniyelileri unutmayacağım. Osmaniye’ye karşı ilgi ve duyarlılığım devam edecek, Osmaniye’yi yakından izleyerek kapımı ve gönlümü her zaman sizlere açık tutacağım. Bu duygu ve düşüncelerle Osmaniye ye arz-ı veda ederken, herkesten hakkını helal etmesini diliyor, çalışmalarımızda desteklerini hiç esirgemeyen çok değerli milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, yargı, emniyet ve jandarma teşkilatımıza, Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımıza, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerine, İl Özel İdaresi ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve çalışanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilere, muhtarlarımıza, yerel basınımıza, ismini belirtemediğim diğer tüm teşekküllere ve hemşerilerime teşekkür ediyor, şahsım ve ailem adına en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar