19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.8416
EURO35.0759
ALTIN2513.4

Vali, huzur toplantısında vatandaşları dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali, huzur toplantısında vatandaşları dinledi
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısında, Adnan Menderes Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek beklenti, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Osmaniye ValisiÖmer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısında, Adnan Menderes Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek beklenti, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Andan Oğuz Anadolu Lisesi'nde organize edilen programa, Vali Coşkun'un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'ta katıldı.

Program öncesi salondakilere, Osmaniye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme Merkezi Psikologu Emre Alpaslan tarafından "Aile içi şiddet" konulu sunum gerçekleştirildi.

Daha sonra ise Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Komiser Ebru Durukan tarafından, konut güvenliği tedbirleri, genel güvenlik önlemleri, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarının önlenmesi, çocukların korunması ve düğünlerde silah atılmasının önlenmesi konusunda sunum yapıldı. 

Ardından, salondakilerin sorunlarını dinleyen Vali Ömer Faruk Coşkun, olayların önlenmesi azaltılması noktasında mahalledeki herkesin üzerine görevler düştüğünü belirterek, "Emniyetten arkadaşlarımız, özellikle hırsızlık, dolandırıcılık ve benzeri asayiş olaylarıyla ilgili nelere dikkat edilmesine yönelik sizlere bir sunum gerçekleştirdiler. Bu sunumda dile getirilen hususlar çok önem arz ediyor.

Özellikle hırsızlık olaylarının önlenmesinde siz değerli hemşerilerimize çok önemli görevler düşmektedir. Şayet burada dile getirilen hususlara riayet edilirse hırsızlık ve dolandırıcılık olayları başta olmak üzere çok azalmalar olacaktır. Bu nedenle sizlerden istirhamımız bu anlatılan hususlara özellikle dikkat etmenizdir.

Düzenlenmiş olan bu toplantılardaki amacımız, mahallemizdeki siz değerli sakinlerimiz ve hemşerilerimizle bir araya gelerek hem bu anlatılmış olan hususları dile getirmek, hem de sizlerin idareyle ilgili beklenti, öneri ve şikayetlerinizi dinlemek üzere buradayız." dedi.

Toplantının devamında, mahalle sakinleri, soru ve önerilerini ileterek, çözüm bulunmasını noktasında talepte bulundular. Toplantıya katılanlara ayrıca, hırsızlık, dolandırıcılık, güvenli internet kullanımı ve çocuklar için temel güvenlik kuralları konulu el buroşürlerinden dağıtıldı. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar