29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.367
EURO35.1344
ALTIN2324.4

Vali Coşkun’dan Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetine Maske ve Eldiven desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun’dan Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetine Maske ve Eldiven desteği
Abone ol
Osmaniye Valiliği, Cebelibereket Gazateciler Cemiyetine maske, eldiven ve dezenfektan malzemesi desteği verdi.

Osmaniye Valiliği, Cebelibereket Gazateciler Cemiyetine maske, eldiven ve dezenfektan malzemesi desteği verdi.

Malzemeler Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir tarafından cemiyet üyelerine dağıtıldı.

Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında Valilik tarafından yapılan bu desteğin önemli olduğunu belirten üyeler Vali Ömer Faruk Coşkun ve Cemiyet Başkanı Cihangir’e teşekkür etti.

Başkan Cihangir; Sahada çalışan basın mensuplarının hijyene ve sosyal mesafeye dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, “Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, sahada çalışan arkadaşlarımıza Koronavirüse karşı kendilerini korumaları için cemiyetimize maske, eldiven ve dezenfektan malzemeleri göndermiştir. Bizlerde bu malzemeleri üyelerimize dağıtıyoruz.

Sayın Valimize bu desteği ve hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin bildiği gibi, dünyada hızla yayılan, ülkemizi de etkisi altına alan corona virüs ile mücadelede sağlıkçılar ve güvenlik güçleri kadar önemli bir görevi de biz gazeteciler yapmaktayız. Herkesin, korunma amaçlı evinde olması gerektiği sırada bizler, risk alarak habere gitmekteyiz. Bu esnada belki de hasta bir insanla temas kurmaktayız. Tüm risklere rağmen, mesleğimizin bize verdiği toplumun ‘doğru habere ulaşma, doğru bilgiyi yayma’ sorumluluğumuzdan asla vazgeçmemeliyiz. İşte bu nedenle, bugünlerde provakatif, sansasyonel, gerçek dışı, yanıltıcı bilgi ve haberlere karşı her zamankinden daha çok dikkatli olmalıyız.” dedi.

Kaynağı belli olmayan, resmi makamların doğrulamadığı hiç bir bilgiye itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan Cihangir, “Birliğimizi, beraberliğimizi ve verilen amansız mücadeleyi zayıflatmak, milletimizi galeyana getirmek ve kaos yaratmak adına sosyal medyada dolaşan gerçek dışı asparagas bilgileri yazmak, yaymak böylesi olağanüstü bir dönemden geçtiğimiz bugünlerde hiç birimize fayda sağlamayacağı gibi ciddi zararlara yol açacağı bilincinde olmalıyız.

Corona virüsle mücadele konusunda devletimizin yürüttüğü çalışmayı desteklemek, halkı korku ve kaygıdan uzak, gerçek bilgiyle beslemek ve doğru haber vererek ülkemiz ve şehrimiz hakkında yaratılmaya çalışılan olumsuz algıya engel olmak da bizlerin görevleri arasındadır.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar