19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5888
EURO34.8599
ALTIN2507.0

Vali Coşkun huzur toplantısına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun huzur toplantısına katıldı
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısında, Rahime Hatun Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 

Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısında, Rahime Hatun Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 

Osmaniye Cebelibereket Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulu’nda düzenlenen toplantıya Vali Coşkun’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Argun, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mılla Katık da katıldı.

Toplantının başında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan sunumla vatandaşlar; konut güvenliği, genel güvenlik önlemleri, dolandırıcılık olaylarının önlenmesi, düğünlerde silah atılmasının önlenmesi konusunda bilgilendirildiler.



Sunumun ardından konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, sunumda dile getirilen güvenlik önlemleri hususunda vatandaşlardan hassasiyet beklediklerini ifade ederek, “Takdir edersiniz ki, ilimizde huzur ve güvenin tesis edilmesinde siz değerli hemşerilerimize önemli görevler düşmektedir.

Bu nedenle İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan sunumda yer alan hususlara siz değerli mahalle sakinlerimiz riayet ederseniz, meydana gelmesi muhtemel birçok olayın önlenmesi noktasında katkı sunmuş olursunuz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda mahalle sakinlerinin iletmek istedikleri sorun ve talepleri dinleyeceklerini ve bunlara hep birlikte çözüm arayacaklarını söyleyen Vali Coşkun, daha sonra sözü mahalle sakinlerine bıraktı.

Toplantının devamında Rahime Hatun Mahallesi sakinleri talep ve sorunlarını Vali Coşkun’a ilettiler.



Söz almak isteyen tüm vatandaşları tek tek dinleyen Vali Coşkun, mahalle sakinleri tarafından iletilen konuların değerlendirileceğini ifade ederek, imkânlar ölçüsünde, öncelik acil olanlar olmak üzere, sorunları gidermek için çalışacaklarını söyledi.

Sözlerinin sonunda toplantıya katılan herkese teşekkür eden Vali Coşkun “Mahallenizin sorunlarına duyarlılık göstererek, bu toplantıda sorunlarınızı bizlere iletmenizden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah el birliği ile bu sorunları çözmek için gayret göstereceğiz ”dedi.

Toplantı sonunda, mahalle sakinleri Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensuplarına talep ve sorunlarını dinledikleri için teşekkür ettiler.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar