19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5969
EURO34.8125
ALTIN2488.9

Vali Coşkun'dan yeni yıl mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun'dan yeni yıl mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Ülke ve şehir adına önemli bir yılın geride bırakıldığını belirten Vali Coşkun, "Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü ve geleceğe güvenle bakan bir ülke olarak yeni bir yıla giriyoruz." dedi.

Binlerce yıllık köklü geçmişiyle; birçok medeniyete ev sahipliği yapan, kaleler şehri, Cumhuriyete giden yolda önemli bir rol üstlenmiş Osmaniye'de, hep birlikte bir yılı geride bırakmanın ve yeni bir yıla girmenin mutluluğu içerisinde olduğunu vurgulayan Vali Coşkun mesajının devamında şunları söyledi:

"Verimli toprakları, yiğit insanları ve bu topraklar için verdiği şehitlerle de Devletimizin ve milletimizin hayatında özel bir yeri olan Osmaniye’mizin başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte 2019 yılında büyük gayretler gösterdik.

2020 yılında da hep birlikte daha güzel bir Osmaniye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiç kuşkusuz bu hususta Osmaniye’de yaşayan her bir vatandaşımıza da önemli görevler düşmektedir.

Bu anlayışla ilimizin ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemeli, çocuklarımıza daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakmanın çabası ve çalışması içerisinde olmalıyız.

Bu duygularla Yeni yılın umutlarımızın gerçekleştiği, kardeşliğimizin pekiştiği, ülkemiz ve milletimiz için yeni ufukların açıldığı hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor, başta siz aziz Osmaniyeli hemşerilerim olmak üzere kamu kurum ve kurumlarında görev yapan personelimizin ve değerli basın mensuplarının yeni yılını tebrik ediyor, 2020 Yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar