29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3842
EURO35.0429
ALTIN2326.4

Vali Coşkun'dan Kurban Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun'dan Kurban Bayramı Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kurban bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Osmaniye ValisiÖmer Faruk Coşkun, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Coşkun, kişileri, insan ve millet haline getiren vefa, şefkat, merhamet gibi duyguların ve değerlerin en fazla farkına varıldığı zamanların bayramlar olduğunu söyledi. 

Kurban bayramının huzurun, birlik ve beraberliğin, esenliğin ve teslimiyetin bayramı olduğunu ifade eden Vali Coşkun, "Bu mübarek bayramda değerlerimize sımsıkı sarılmalı; yetimlere, kimsesizlere el uzatmalı, çaresizlere çare olmalıyız.

Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir. Kurban, ihtiyacı olana el uzatmak, neşeden yoksun mahzun yüreklere ve hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımaktır.

Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya edeceğimiz Kurban Bayramı, akıp giden zaman içinde, gitgide uzaklaşan nesilleri yeniden bir araya getirip bağlayan kadim bir düğüm olması hasebiyle, dargınlıkları, küslükleri unutmak, bizden bir selam bekleyen büyüklerimizi hatırlamak, gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızı sevindirmek içinde büyük bir fırsattır." dedi. 

Mesajının devamında Osmaniyelilerin Kurban Bayramını tebrik eden Coşkun şunları kaydetti: "Valiliğimiz, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla gerekli hazırlığı yapmış ve her türlü tedbiri almıştır.

Sizlerden kurumlarımızın aldığı kararlara ve görevlilerin ikazlarına uymanızı rica ediyorum.

Bayram sevincini acıya dönüştürmemek adına herkesi bir kez daha trafik kurallarına uymaya, daha dikkatli davranmaya ve üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye çağırıyorum.

Unutmayalım ki, en büyük bayram, sevdiklerimizle birlikte olmaktır.

Bu vesileyle mübarek Kurban Bayramının İslam âlemine, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, mazlumların gözyaşının dinmesini ve umutla yoğrulmuş bir dirilişe vesile olmasını temenni ederim."
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar