29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3602
EURO35.0199
ALTIN2325.6

Vali Coşkun Cumhuriyet bayramını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun Cumhuriyet bayramını kutladı
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Coşkun mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96’ncı yıldönümünü büyük bir coşku ve heyecanla kutluyoruz.

Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, bizi biz yapan değerlerimizi daha gür sesle tekrar etme günüdür. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, vatandaşlarımızın ekonomik refahını hedef alanlara karşı tek yürek olduğumuzu gösterme günüdür. 

“Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir” ilkesiyle gücünü milletten alan Cumhuriyetimizi ayakta tutan tek kuvvet hiç şüphesiz ki milletin kendisidir. Milli mücadele, bunun en güzel ifadesidir. Bir milleti köklerinden koparıp yok etmeye kalkanlara karşı canını siper eden, bir karış toprağını kimseye bırakmayan aziz milletimizin kahramanlığı Cumhuriyet’in değer ve kazanımlarının kalplerde yer bulduğunun ve benimsendiğinin en açık göstergesidir.

Hiç şüphe yok ki, istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi ve kazanımlarını korumak, el birliği ve gönül birliği ederek ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, bu mirası gelecek kuşaklara teslim etmek bizlere düşen en büyük görevdir. İnanıyorum ki; Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz genç nesillerin omuzlarında daha da yücelecek ve ülkemiz muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkacaktır.

Unutulmamalıdır ki; Bu ülkenin fertleri olarak, atalarımızın emaneti olan bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı daima muhafaza etmek, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak, Türkiye’yi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için el ve gönül birliği halinde çalışmak bu cennet misali ülkemizi bizlere armağan eden şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, vatan bayrak ve mukaddesatı uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyor, tüm Osmaniyeli hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor, saygılar sunuyorum.” 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar