20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ülkü Ocakları’ndan 19 Mayıs mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocakları’ndan 19 Mayıs mesajı
Abone ol
Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Eroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Eroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Osmaniye Ülkü Ocakları İl başkanı Eroğlu mesajında, Türk milletinin tarih sahnesinde bir kez daha şaha kalktığı gün olan 19 Mayıs 1919 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin öncülüğünde birçok kahramanlık destanının yazıldığını söyledi.

Eroğlu mesajının devamında ise şu görüşlere yer verdi:
“19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İstiklal mücadelemizin sembol günü olan bu günü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü gençlere armağan ederek Türkiye Cumhuriyetini Türk gençliğine emanet etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan edilmesi son derece anlamlıdır. Binlerce şehidimizin kanıyla bizlere emanet olan ülkemizin geleceği, gençlerimizin omuzları üzerindedir. İnanıyorum ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla bu güzel ülkeyi daha da ileri taşıyarak kendilerinden sonraki nesillere daha güçlü, daha müreffeh şekilde emanet edecektir.

Gençlerimize düşen en büyük görev ise bu kutsal vatanı tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. Çünkü bu vatan bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir. Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek tüm gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur. Millet olarak gençlerimizin yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek şekilde nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeleri için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu uğurda büyük mücadele veren ecdadımızı, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Aziz milletimizin ve geleceğimizin güvencesi gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum"


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar