29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO35.0168
ALTIN2330.7

Ülkü Ocakları'ndan Kızılay'a kan bağışı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocakları'ndan Kızılay'a kan bağışı
Abone ol
Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı  Hasan Şahin Ceylan ve üyeler, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı  Hasan Şahin Ceylan ve üyeler, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

Kan bağışının ardından bir açıklama yapan Başkan Ceylan, Genel Başkan Olcay Kılavuz'un talimatı ile Türk gençliğini uyuşturucu ve madde bağımlılığından kurtarmak adına büyük bir savaş ve mücadele içerisinde olduklarını söyledi.

Ceylan, "Genel Merkezimizin başlattığı 'Yeni Cephemizin Adı Uyuşturucu ile Mücadele Platformu' kapsamında 'Damarlarındaki asıl kanı kirletme' sloganı ile yola çıktığımız ve Gururumuz Hemşerimiz Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'in 'Gerekirse Cepheden Cepheye Kan Naklederiz' sözünü şiar edinerek bugün burada toplanmış bulunmaktayız." dedi. 

Tüm dünyada olduğu gibi Türk Gençliğini de avuçlarının içine alarak etkisiz hale getirmek isteyen uyuşturucu çetelerinin ve bunlarla ilişkili odakların kirli oyunlarına devam etmekte olduğunu kaydeden Ceylan, "Türkiye'nin her ilinde ve ilçesinde uyuşturucu ile savaşıyoruz. Bu işi bitirmenin kararlılığı içerisindeyiz. Gençliği bu bataklıktan ve bu ateş çemberinden çıkartmamız gerekiyor.

Özellikle ortaokul ve lise genci arkadaşlarım; sizler bir takım oyunlara ve planlara asla izin vermeyeceksiniz. Çok gencimizi heba ediyorlar, heder ediyorlar. Maalesef PKK'yı güçlendiriyorlar, bazı terör örgütlerini güçlendiriyorlar. Askerimize, polisimize bir kurşun olarak geri dönüyor. Burada bir kez daha şunları ifade etmek isterim ki Şehitler diyarı Osmaniye'mizde uyuşturucu ve uyuşturucu tüccarları ile amansız savaşımız devam edecektir. Türk gençliğini her türlü zararlı alışkanlıklardan koruyacağız, Türk milletinin geleceğinin teminatı olan Türk gençliğinin uyuşturucudan uzak durmasını istiyor ve bunu başaracağımıza inanıyoruz. Güçlü Türkiye’nin ancak temiz bir gençlikle oluşabileceğini ifade ediyoruz." dedi. 

Türkiye'de kan bağışı oranının çok düşük seviyelerde olduğuna dikkat çeken Başkan Ceylan, şöyle devam etti: "Halkımızda kan bağışı alışkanlığı ve bunun bilinci çok azdır. Bu nedenle, insanlarımızdaki kan bağışı alışkanlığını arttırmak için sosyal faaliyetler kapsamında Osmaniye Ülkü Ocakları olarak bir kampanya düzenledik Türk milletine ve nerede ihtiyaç var ise gönüllü seferberlikle çalışan Türk Kızılayı’nın ‘kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ çağrısına destek vermekten gurur duyuyoruz. Kan bağışı kampanyamıza katkıda bulunan tüm ülküdaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar