19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6006
EURO34.8371
ALTIN2495.4

Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yılı kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yılı kutlandı
Abone ol
TÜRK Polis Teşkilatının 169'uncu Kuruluş Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Osmaniye'de de sade bir törenle kutlandı.
TÜRK Polis Teşkilatının 169'uncu Kuruluş Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Osmaniye'de de sade bir törenle kutlandı.


Sabah saat 09.00'da Eski valilik önündeki alanında tören düzenlendi.


İlk olarak Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, ardından Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği (OŞAD) Başkanı Mahmut Kaplan Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası Müdür Ceren, personellerinin polis gününü kutladı. Bir firma tarafından ise polis müdür, amir ve memurlarına kırmızı ve beyaz karanfillerden dağıtılarak polis günleri kutlandı.


Polis haftası etkinliklerinde bu yıl kokteyl ve tören yürüyüşü gibi etkinliklerin 30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerde alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle düzenlenmediği belirtildi.


Programın ardından Vali Dr. Mehmet Oduncu'nun Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü mesajı 155 Haber Merkezi aracılığı ile telsizden anons edildi.


Vali Oduncu mesajında şöyle dedi: "İlimizin çok değerli Emniyet Mensupları, Kamu düzeninin sağlanması demek bir ülkede, bir toplumda huzurun olması ve insanların güvenli şekilde hayatlarını devam ettirebilmeleri demektir. Bu büyük sorumluluk sizlerin üstündedir.


Polis Teşkilatımız kamu düzeninin temini, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, insan haklarının korunması, hukukun üstünlüğünün sağlanması amacıyla büyük özveriyle çalışmakta ve layıkıyla görevini  yerine getirmektedir.


Sizleri ne kadar güçlü, disiplinli ve profesyonel olarak görürsek kendimizi o kadar güvende hissedeceğimizi asla unutmayınız. Bu anlamlı gününüzü ailelerinizle birlikte kutluyor, polis şehitlerimizi rahmetle anıyor. Gazilerimize sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar