19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5863
EURO34.8241
ALTIN2507.4

Turizm Haftası etkinliklerle kutlanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turizm Haftası etkinliklerle kutlanacak
Abone ol
40. Turizm Haftası Osmaniye’de de 15 ile 22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
40. Turizm Haftası Osmaniye’de de  15 ile 22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Bu yıl 40.’ncısı kutlanacak olan Turizm Haftası ile ilgili İl Kültür ve Turizm Müdürü Garip Yıl; “2016 yılında kırkıncısı kutlanacak olan “Turizm Haftası”nın geniş bir kitleye ulaşabilmesi ve değerlendirilmemiş olan ilimiz turizm potansiyeline işlev kazandırılması en büyük amaçlarımızdandır.

Hedefimiz, ilimizin doğal, kültürel ve tarihi değerlerini ortaya çıkarmak, korumak, geliştirmek, gelecek nesillere aktarmak ve toplumsal bilincin oluşmasında bilgiye erişimi kolaylaştırmak; turizmi çeşitlendirmek, pazarlamak, teşvik etmek, denetlemek; dinamik kültür ve turizm politikaları ile ilimizin turizmden alacağı payı artırmaktır.

Turizm Haftasını kutluyor,  halkımızın turizm hareketlerine katılmalarını diliyorum.”dedi.

Osmaniye Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce hazırlanan 40. Turizm Haftası kutlama etkinlikleri bugün başlayacak.

İlk program bugün saat:10.00’da Park 328 AVM’de Osmaniye resimleri sergisinin açılışı ile etkinlikler başlamış olacak. Üç gün süre ile saat: 22.00’ye kadar resim sergisinin açık olacağı bildirildi.

Kutlama etkinliklerinin yarınki programı tarihi ve turistik yerlere gezi düzenlenmesi olarak belirlendi.

Osmaniye belediye binası önünde saat:08.00’den hareket edilerek; Kastabala (Hierapolis) Antik kenti, Karatepe kilim kooperatifi, Karatepe-Aslantaş Açıkhava müzesi, Aslantaş baraj gölü ve doğa kampı gezilecek.

Pazar günü saat:08.00’de Osmaniye belediye binasında binası önünden Karatepe-Aslantaş güzergahı yönünde doğa yürüyüşü yapılacak.

18 Nisan pazartesi günü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Orta öğretim okullarında; 08.00 ile 17.00 saatleri arasında “Osmaniye’nin turizm potansiyeli” konulu sunum yapılacak.

19 Nisan Salı günü Osmaniye Büyük otelde saat: 14.00 ile 17.00 arasında Turizm sektör temsilcileri ve paydaşları ile yapılacak olan toplantıda Osmaniye’de turizm konusunun konuşulacağı bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar