20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Torosların Sözlü sevgisi meydanlara sığmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Torosların Sözlü sevgisi meydanlara sığmadı
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Tufanbeyli ve Saimbeyli’de hemşerileri ile buluştu

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Tufanbeyli ve Saimbeyli’de hemşerileri ile buluştu

Adana’da yılların ihmal edilmişliğini gidererek 21. Yüzyıla yakışmayan görüntüleri ortadan kaldıran, kentin kırsalına da merkezine de adil hizmet sağlayan, yerinde kalkınma projeleri ile çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan hemşerilerinin yüzünü güldüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Tufanbeyli merkezinde ve Saimbeyli’nin Karakuyu, Çatak Mahallelerinde hemşerileri ile buluştu..

MUHTARLARLA BULUŞTU

Sabah kahvaltısını Tufanbeylİ’nin muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte yapan Başkan Sözlü, burada yaptığı konuşmada Adana’da sorunların çözümü noktasında muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman bir arada hareket etmekten dolayı bahtiyar olduğunu ifade ederken muhtarların halka en yakın seçilmişler olduğunu belirtti ve Cumhur İttifakı’nın önemini, ittifakın Tufanbeyli’den Çukurova’ya şahlanması gerektiğini anlattı..

“TOROSLARA İNANCIMIZ TAM”

Kahvaltı programının ardından Tufanbeyli merkezinde hemşerileri ile buluşan Başkan Sözlü, otobüsün üzerine eşi Zeynep Sözlü ile birlikte çıkarken Tufanbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Remzi Ergü ile el ele Tufanbeylili hemşerilerini selamladı. Başkan Sözlü, buradaki konuşmasında “Toroslarda sizlerin varlığı ile bekamız teminat altında. Toroslara inanıyoruz. Tufanbeyli’nin elli bin nüfusun üzerine çıkmasını arzuluyoruz” dedi.

“KAPALI VE BASINÇLI SULAMA SİSTEMLERİNİN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

Başkan Sözlü, Tufanbeyli’deki hizmetlerini “Tufanbeyli’de basınçlı sulama sistemleri açtık, hayvancılığı destekliyoruz. Yeni dönmemde de, Karaisalı’da deneme yaptık et ve süt açısından verimli ırkları burada da çoğaltacağız. Arzu eden tüm hemşerilerimizin hayvanlarının suni tohumlamasını biz yapacağız. Verimlilik artsın suyun olduğu her yerde de her tarafa kapalı ve basınçlı sulama sistemini biz yapacağız” sözleriyle anlattı.

SAİMBEYLİ CUMHUR İTTİFAKININ YANINDA

Tufanbeyli buluşmanın ardından Saimbeyli’nin Karakuyu ve Çatak Mahallelerinde Saimbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Şahin Gökçe ile birlikte hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Sözlü, bölgedeki konuşmasında Cumhur İttifakı’nın önemini anlattı ve “Mustafa Kemalin askeriyiz deyip Mustafa Kemal’in askerlerini katledenlerle iş birliği yapanlar bir tarafta, diğer tarafta da biz varız” dedi..


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar