19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5931
EURO34.7073
ALTIN2524.9

Tayini çıkan yargı mensupları veda etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tayini çıkan yargı mensupları veda etti
Abone ol
2018 Yılı Adli Yargı Kararnamesi ile Osmaniye’de çalışmakta iken tayinleri çıkan Hakim ve Cumhuriyet Savcıları için Valilik ve Osmaniye Adliyesi tarafından Veda Yemeği düzenlendi.

2018 YılıAdli Yargı Kararnamesi ile Osmaniye’de çalışmakta iken tayinleri çıkan Hakim ve Cumhuriyet Savcıları için Valilik ve Osmaniye Adliyesi tarafından Veda Yemeği düzenlendi.

Polis Evi’nde düzenlenen gecede ilk olarak tayini çıkan Hakim ve Cumhuriyet Savcıları veda konuşmalarını yaptılar.

Tayini Karaman’a çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz yaptığı konuşmada, görev süresinde yargı ile siyaseti hiçbir zaman karıştırmadıklarını ifade ederek, “Buradan eski ve yeni milletvekillerimize, siyasi partilerin temsilcilerine teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman bu konuda bizleri zora sokmadılar. Bir teşekkür de baromuza etmek istiyorum. Hakkın ve Hukukun tecellisinde vatanın ve milletin yanında duran, özellikle de FETÖ ve çıkar gruplarına karşı yanımızda duran Osmaniye Barosu’na sayın başkanları nezdinde çok teşekkür ederim.



Zorlu ve karanlık günlerde canlarını hiçe sayarak, yargı hizmetlerinin, emniyet ve güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinde özveri ile çalışan emniyet güçlerimize de yine sayın müdürümüzün nezdinde çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki var olacaksınız. Diğer yandan terör örgütü PKK’ya karşı mücadele eden ve özellikle son zamanlarda Amanosları PKK’ya zindan eden ve onlarla mücadele eden jandarma teşkilatımıza da burada bulunan sayın komutanların nezdinde şükranlarımı sunuyorum. Devletimizin hizmet birimlerinde görev yapan, bugün burada bulunan veya bulunmayan Osmaniyelilere hizmet eden arkadaşlarıma da çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Değerli konuklarımız; bu ülke bizim, bu vatan bizim, bu bayrak bizim, minarelerden yankılanan ezan ve sela sesleri bizim. Bunları korumak ve kollamak uğruna şehadet şerbetini içen şehitlerimiz bizim. Bu uğurda gazi olan gaziler bizim. Biz millet olarak şunu çok iyi biliyoruz ki; sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.

Her başlangıcın bir vedası, bir bitişi vardır. Şimdi biz de Osmaniye’deki meslek yaşantımızın sonuna geldik. Yaptığımız görevin gereği yeni denizlere doğru yelken açtık gidiyoruz. Umarım geride hoş bir seda bırakmışızdır. Ben burada bulunan ve bulunmayan tüm Osmaniye halkından şahsıma ve camiama karşı haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim değerli Osmaniye halkına hakkım varsa helal olsun diyorum.

Son olarak çalıştığımız süreçte yargıya, yargı mensuplarına karşı kibar ve nezih yaklaşımlarını bizzat gördüğümüz sayın valimize de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Aynı zamanda benimle birlikte tayini çıkan arkadaşlarıma da yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor ve hoşçakalın diyorum” şeklinde konuştu.

Geceye katılan Vali Ömer Faruk Coşkun, eski milletvekilleri Ruhi Ersoy ve Suat Önal da tayinleri çıkan adliye mensuplarına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Konuşmaların ardından Vali Coşkun tarafından C.Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Ziya Koç’a plaket takdim edildi. Ayrıca tayinleri çıkan Hakim Sevcan Günay, Hakim Ayşegül Bolat Coşkun, Hakim İsmail Hakkı Kuluğ, Hakim Erhan Emre, Hakim İlyas Yumrutaş, Hakim Fatih Alper Doğan’a plaketlerini Dr. Ziya Koç takdim etti.

Yine tayinleri çıkan C. Savcıları Yasin Coşkun, Sultan Çavundurluoğlu, İlker Peker’e plaketlerini Ali İrfan Yılmaz verdi.

Diğer yandan tayinleri çıkan Hakim ve C.Savcılarına Osmaniye Baro Başkanı Dilem Aksoy tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Son olarak Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti adına Yönetim Kurulu Üyesi Ali Celal Kaymak tarafından Osmaniye’de verdiği hizmetlerden dolayı C. Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz’a Teşekkür Plaketi takdim edildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar