25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5758
EURO35.0302
ALTIN2418.7

Şehitliklerde buruk bayram

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitliklerde buruk bayram
Abone ol
Osmaniye'ye son bir ayda 7 şehit gelmesi ile birlikte şehitliklerde Kurban Bayramı arifesinde, ziyaretçi yoğunluğu yaşandı.
Osmaniye'ye son bir ayda 7 şehit gelmesi ile birlikte şehitliklerde Kurban Bayramı arifesinde, ziyaretçi yoğunluğu yaşandı.

15 Temmuz gecesi Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan polis memuru 32 yaşındaki Mehmet Karacatilki ve 26 Temmuz günü Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru 25 yaşındaki Tayfun Doğan'ın Garnizon Şehitliğinde yan yana bulunan mezarları başında, acıların taze olması nedeni ile hüzün ve gözyaşı vardı.

Şehit anneleri, babaları, eşleri, çocukları ve yakınları mezarlıklara akın ederek bu vatan için canlarını feda eden kahramanlar için dua ettiler.

PROTOKOL MENSUPLARINDAN ŞEHİTLİKLERE ZİYARET

Osmaniye Valisi Kerem Al ve protokol mensupları da Kurban Bayramı öncesinde şehitlikleri ziyaret ederek, şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

Şehitlik ziyaretine Vali Kerem Al'ın yanı sıra Garnizon Komutan Vekili Piyade Yarbay Mustafa Aslan, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Komutan vekili Jandarma Yarbay Menderes Yiğitoğlu, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

ŞEHİT MEZARLARINA KARANFİL BIRAKILDI

Garnizon Şehitliğinde yapılan tören İmam Hatip Yunus Çetinkaya ve Müezzin Bilal Akbulut'un Kuran-ı Kerim okuması ile başladı.

Daha sonra İl Müftüsü Ramazan Çortul hatim duası yaptı.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından, Vali Kerem Al ve protokol mensupları şehit mezarlarını ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

Ziyaret sırasında  şehit ailelerine baş sağlığı dileklerini ileten Vali Al, şehit ailelerinin bayramlarını da kutladı.

Daha sonra protokol üyeleri Karacalar Mezarlığı ve Envar'ul Hamit Camiindeki şehitliklere ziyarette bulundular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar