25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5732
EURO34.9814
ALTIN2425.3

Şehit çocuklarına tablet dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit çocuklarına tablet dağıtıldı
Abone ol
Osmaniye Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı işbirliği ile şehitlerimizin çocuklarına tablet dağıtıldı.
Osmaniye Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı işbirliği ile şehitlerimizin çocuklarına tablet dağıtıldı.

Osmaniye Valiliği Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen törene Vali Kerem Al, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz ve şehit aileleri katıldı.

Şehit Polis Memuru Recep Türkmen’in kızı Beste Türkmen, Şehit Polis Memuru Recep Önder’in oğlu Hakan Melih Önder, Şehit Polis Memuru Mehmet Sert’in kızı Ecem Büşra Sert, Şehit Jandarma Binbaşı Adil Karagöz’ün kızları Ayça Karagöz ve Yıldız Karagöz, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Danacı’nın Kızı Ümmü Nigar Danacı ve oğlu Gökşen Mehmet Danacı’ya tabletlerini Vali Kerem Al verdi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe’nin oğlu Buğra Gökçe ve kızı Azra Nur Gökçe, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Acar’ın oğulları İbrahim Göksu Acar ve Efe Acar, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Emrah Yarpuz’un kızı Betül Yarpuz, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hakan Aktürk’ün kızı Aysel Aktürk ve oğlu Ahmet Aktürk’ün tabletleri ise İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz tarafından takdim edildi.

Şehit Polis Memuru Hasan Arslan’ın oğlu Atakan Arslan ve kızı Elanur Arslan, Şehit Polis Memur Gökhan Büyükaslan’ın kızı Aleyna Nur Büyükaslan, Şehit Polis Memuru Veli Körs’ün kızı İlayda Körs’e tabletleri İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman tarafından verildi.

Şehit Polis Memuru Emre Yalçın’ın oğulları Berat ve Batuhan Yalçın’ın, törende bulunamamaları sebebiyle, tabletlerinin evlerine gönderileceği belirtildi. Ayrıca, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi adına ise Başkan Durmuş Öksüz'e tablet verildi.

Törende bulunamayan şehit çocuklarının adına tabletleri annelerine takdim edildi.

Vali Kerem Al, dağıtımı yapılan tabletlerin öğrencilerin okul hayatlarındaki başarılarına katkı sağlamasını temenni etti.

Tabletlerin dağıtımının ardından Vali Kerem Al, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı ve sabır diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar