24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.574
EURO34.8938
ALTIN2437.0

Şehit Aileleri ve Gaziler'den OGC’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Aileleri ve Gaziler'den OGC’ye ziyaret
Abone ol
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

OGC Gökhan Erkmen Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyaret sırasında, Dernek Başkanı Durmuş Öksüz yaptığı konuşmada; “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk ilçesinde kılınan şehit cenaze namazı sonrasında uğradığı saldırıyı kınıyoruz. Yüreğimizi yakan şehitlerimizin acısı hepimizin ortak hüznüdür. Millet olarak hem teröre karşı dik duruşumuzu hem de sağduyulu ve vakur tavrımızı her koşulda korumalıyız.



Sayın Kılıçdaroğlu'na karşı gerçekleştirilen müessif saldırı son derece üzüntü vericidir ve asla kabul edilemez. Şehit cenazelerinde bu provakasyon bizleri de üzmüştür. Yapılan saldırının özellikle Şehit cenazesinde yapılması da bizleri de siyasete çekmeye, bir taraf olmamıza uğraşanların bir tavrıdır. Biz Şehit Aileleri ve Gaziler siyaset üstüyüz.

Şehitlerimiz bu ülkede kendini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak gören herkesin şehitleridir. Bu ülkeyi karıştırmak ve bu aziz milletimizi birbirine düşürmek için oyun içinde olanlara, Şehit aileleri ve Gaziler olarak sesleniyoruz dün olduğu gibi bugün de müsaade etmeyiz” dedi.

Derneklerinin adı kullanılarak dergi satışı ve bağış toplandığını da dile getiren Öksüz, dernekleri adına dergi çıkarmaya yeni başladıklarını ve ilk sayısını yayınladıklarını vurgulayarak; “Derneğimizin dergisini okurlarımıza ücretsiz dağıtıyoruz.  Derneğimiz adı kullanılarak çıkar elde etmek isteyen ve dergi satanlara itibar edilmemelidir”dedi.

Öksüz, şehit ailelerine yardım toplanılması ve yardım edilmesi konusunda da bilgilendirme yaptı.

Dernek Başkanı Durmuş Öksüz; “ Derneğimize sadece Türk Şehitlikleri İmar Vakfı, TSK Dayanışma Vakfı ve Mehmetçik Vakfı tarafından yardım edilmektedir. Türk Şehitlikleri İmar Vakfı 2011 yılında Osmaniye’de bizi ziyaret etti. Yaptığımız görüşmeler sonucunda ilkokul, lise ve üniversite öğrencisi olan 15 öğrencimize burs bağladılar. Karne dönemlerinde hediyeler gönderdiler. Belirli dönemlerde çeşitli hediyeler, bisiklet ve gıda kolisi gibi yardımlarda bulundular. Son olarak da derneğimiz için Atatürk büstü gönderdiler ve derneğimizin önüne koyduk.

Ben derneğim adına teşekkür ediyorum. Osmaniye Garnizon Komutanımız Albay Emin Yılmaz Sancaktar ve İl Jandarma Komutanımız Albay Tamer Bilacan bizleri yalnız bırakmıyorlar. Onlarla birlikte şehit ailelerimize ve gazilerimize ziyaretlerde bulunuyoruz.

Ayrıca Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Hamit Coşkun ve eşi de yine birçok ziyaretlerde bulundular. Hepsine çok teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla genel başkanımızın Konya’da düzenlediği etkinliğe katıldık. 64 öğrencimizin Özel Okul kontenjanından kaydını yaptırdık. Şimdi de Osmaniyeli Şehit Uzman Çavuş Bekir Atacan’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla mezarını ziyaret edeceğiz. Üyelerimizin her zaman yanında oluyoruz.”

Başkan Durmuş Öksüz konuşmasının ardından OGC için bir duvar saati hediye etti ve basın mensuplarına yeni dergilerini takdim etti.

Ziyaret için Başkan Öksüz’e teşekkür eden OGC Başkan Yardımcısı Mustafa Bardak, şehit ailelerinin ve gazilerin vatan için can verip kan akıttığını ifade ederek, basın olarak her zaman yanlarında ve destekçileri olmaya devam edeceklerini söyledi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar