25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5901
EURO35.0253
ALTIN2422.6

Şehidimiz Oğuzhan Tekerek, Toprağa Verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehidimiz Oğuzhan Tekerek, Toprağa Verildi
Abone ol
Adıyaman'da PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan 4 askerden Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Tekerek (34) memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı.

Adıyaman'da PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan 4 askerden Jandarma Uzman ÇavuşOğuzhan Tekerek (34) memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Çavuş Oğuzhan Tekerek'in cenazesi devlet hastanesi morgundan alınarak helallik alınması için Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü.

Burada helallik alınırken, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşını gören diyaliz hastası baba Necati, anne Emine ve eşi Tülay Tekerek ile çocukları Necati (8) ve Belinay (4), kardeşleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.



Şehidin eşi Tülay Tekerek'in, oğlu Necati'ye sarılarak "Vatanımızı azaltamayacaklar, bir Oğuzhan daha yetişiyor" sözleri, yürekleri dağladı.

Necati ve Emine Tekerek çifti de oğullarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin kıyafetleri ise Türk bayrağına sarılı karton kutu içerisinde getirildi. 11 yıllık uzman çavuş olan şehit Tekerek'in cenazesi, daha sonra törenin yapıldığı Asri Mezarlık Cami'ne getirildi.

Törene, İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Vali Ömer Faruk Coşkun, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İskenderun 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Belediye Başkanı Kadir Kara, Ak Parti Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Chp Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Sanayi Camii İman-Hatibi Mümin Boyraz’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, götürüldüğü Osmaniye Asri Mezarlığı içindeki şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi.

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Durmuş Öksüz, Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Tekerek'in kentin 258'inci şehidi olduğunu söyledi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar