28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.331
EURO35.056
ALTIN2283.1

Saadet Partisi’nden OGC’ye Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi’nden OGC’ye Ziyaret
Abone ol
Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayları ve yönetimi, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayları ve yönetimi, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

OGC Gökhan Erkmen Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda ilk olarak SP İl Başkanı Osman Eroğlu konuşma yaptı.

Eroğlu “İlk olarak bizleri kabul edip misafir ettiğiniz için sayın başkana ve üyelerine teşekkür ederim.

SP sorun değil çözüm üreten partidir. Biz bu doğrultuda üzerimize düşen görevleri biliyoruz.



Pa
rtimiz Milli Görüşçü ve köklü bir mazisi olan partidir. Ülkemizin her yerinde aday çıkarıyoruz. Osmaniye’de de tüm insanlarımızın görüş ve önerilerini alarak adayımızı Ömer Yağmur beyefendi olarak açıkladık. İlçelerimizde de aynı yöntemi uygulayacağız.

Osmaniye’de Ömer Yağmur adayımız ile sorunların çözümü ve hizmet konusunda yola çıktık. Tüm gönül veren Osmaniyeli kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Diğer yandan belki de ülkemizin en genç Belediye Başkan Adayı olduğunu düşündüğümüz Oğuzhan Ulaşlı kardeşimizi de Toprakkale’de belediye başkan adayı olarak gösterdik. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.


Saadet Partisi’nin ve ülkemizin en genç belediye başkan adayı olmaktan gurur duyduğunu belirten Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencisi ve OKÜ Genç Gönüllüler Kulübü Kurucu Başkanı Oğuzhan Ulaşlı da Milli Görüşü hem yerelde hem de genelde iktidara taşıma konusunda her türlü gayret ve fedakarlığı yapacağını söyledi.

Daha önce de AK Parti’den 2004 yılında belediye başkan aday adayı olduğunu belirten Ömer Yağmur, “Benim Osmaniye için hayallerim var.

Osmaniye’nin dertlerini, sorunlarını çok iyi biliyorum ve bunları gerçekleştirmek, Osmaniye’ye hizmet etmek için adaylık teklifini kabul ettim.

Şimdi önümüzde seçim çalışmaları var. Osmaniye’nin sorunlarının çözümü konusunda yapacaklarımızı anlatacağız. İlk olarak şehir içi trafiği otopark sorununun çözümü gerekiyor.

Bunu acil çözülmesi gereken sorun olarak görüyorum. Diğer bir önemli sorun da çarpık ve plansız yapılaşmadır. Osmaniye’de Kentsel Dönüşüm acil olarak uygulanmalıdır.

Sosyal hayat ile ilgili de önemli projelerimiz var. İnşallah dürüst başkan, dürüst ve şeffaf yönetimi olan belediyecilik anlayışını tesis edeceğiz. Bizleri misafir ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı da Ömer yağmur ve Oğuzhan Ulaşlı’ya adaylıklarının hayırlı olmasını diledi ve “OGC olarak tüm adaylara eşit mesafedeyiz. Bizim temennimiz Osmaniye’de güzel bir şekilde kavgasız, kırgınlıkların olmadığı, ilkeli ve dürüst bir seçimin olmasıdır. Tüm adaylara başarılar dilerim” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar