26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO34.9547
ALTIN2439.7

Saadet Partisi’nde Eroğlu ile devam kararı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi’nde Eroğlu ile devam kararı
Abone ol
Saadet Partisi Osmaniye 4. Olağan İl Genel Kurul toplantısı’nda mevcut Başkan Osman Eroğlu ile devam kararı çıktı.
Saadet Partisi Osmaniye 4. Olağan İl Genel Kurul toplantısı’nda mevcut Başkan Osman Eroğlu ile devam kararı çıktı.

Saadet Partisi Osmaniye İl Genel kurul toplantısı Ahmet Şekip Ersoy Kültür merkezi salonunda gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurul toplantısının devamında Osman Onur Kur-an’ı Kerim okudu.

Divan Başkanlığını  Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten,  Başkan yardımcılığını Adana İl Başkan yardımcısı Ahmet Tukur, Katip üyelikleri Ceyhan ilçe yönetim kurulu üyesi Celalettin Kaya ve Salih Eren yürüttü.

Saadet Partisi İl Başkanı Osman Eroğlu genel kurulun açılışında yaptığı konuşmasında; “Tüm olaylara karşı Saadet Partililer olarak dimdik ayaktayız. Saadet Partisi’nin birkaç sakallının, birkaç yobazın diyerek küçük görenler, aslında onlar bizim dik duruşumuzdan korkuyorlar. Dün olduğu gibi bugün de dualarınıza ihtiyacımız var. Osmaniye Belediyesini dün olduğu gibi, yarın da alabilmek için bugünden itibaren sizleri çalışmaya davet ediyorum. Genel seçimlerde en güzel adaylar çıkarma adına, bu dönemde Mecliste Milli Görüşün Saadet Partisinin girmesi için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı İlyas Tongüç genel kurulda yaptığı konuşmada; "Kimse yoksa da beni Allah görüyor düşüncesine insanların kalbine nakşetmeden bir adım atamayız. Biz bu topraklarda bin yıldır bu düşünceyle Müslüman olarak var olduk. Müslüman olarak da var olmak istiyorsak Ahlak ve maneviyata önem vermeliyiz. 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek olan bütçede yol su elektrik, hanlar hamamlar yatırıma ve istihdama yönelik olarak neyse Osmaniye'ye de gelecek olan hizmetler için 41 milyar ayrıldı. Bir kalem var ki faiz kalemi altında zikredilmiştir ki o da tam 54 milyardır. Haksız yere kazanç sağlayan bir takım sömürü araçlarından biri olan faizi kullanarak vatandaşın cebinden yani tarlada çalışan Mehmet Ağa'nın alın terinin bir takım yerlere bu yolla peş keş çekilmesidir”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yönetim kurulunun çalışma ve hesap raporları okunarak üyelerin oylarına sunuldu.

Seçimlere ise tek liste ile girildi. Toplam 258 delegesi bulunan Saadet Partisi Osmaniye İl yönetim kurulu Osman Eroğlu Başkanlığında; Ali Huylu, Ahmet Kılıç, Orhan Çelik, Hüseyin Sarp, Okan Berk, İslam Korkmaz, Osman Onur, Adem Çelik, Orhan İlengiz, Mehmet Ali Kaya, Ali Bozdağ, Bahattin Kılıç, Ziya Alibekiroğlu ve Salih Eren şeklinde oluştu.

İl Disiplin Kurulu asil üyelikleri; Bekir Güneş, Cuma Kayış, Durmuş Kuşçu, Mehmet Mustafa Aslan ve Mehmet Aktaş olarak belirlendi.

Genel Merkez delegeliklerine ise; Osman Eroğlu, Ömer Çiçek, Ahmet Kılıç ve Mürüvvet Eren seçildiler.

Seçimlerin ardından yeniden güven tazeleyen Osman Eroğlu tüm katılımcılara teşekkür etti.

Saadet Partisi Osmaniye 4. İl Genel kurul toplantısına, Çevre il ve İlçelerin Yönetim kurulu başkanları ile partililer katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar