25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5126
EURO35.0007
ALTIN2434.4

Royalton Hotel Osmaniye'de Hizmete Girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Royalton Hotel Osmaniye'de Hizmete Girdi
Abone ol
Osmaniye’de konaklama gereksinimi karşılamak üzere hizmete giren Royalton oteli yönetimi Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti üyelerini ağırlayarak, kahvaltılı toplantıda buluştu.
Osmaniye’de konaklama gereksinimi karşılamak üzere hizmete giren Royalton oteli yönetimi Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti üyelerini ağırlayarak, kahvaltılı toplantıda buluştu.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) üyeleri otel hakkında bilgilendirilirken, kentteki konaklama sorununa çözüm bulmaya çalışıldığı dile getirildi.

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesi Tüysüz Beldesi yol ayrımında hizmete giren Royalton Oteli Genel Müdürü Burak Çubukçuoğlu, kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmasında; otelin Türkiye’de hizmet göstermekte olan münferit bir otel yönetim şirketi olduğunu belirterek ilk yönetim anlaşmasını Osmaniye’de FB Oil firmasıyla imzaladığını söyledi.



Otelin hizmetleri ile de bilgi veren Genel Müdür Burak Çubukçuoğlu, Otelin 15 Nisan 2017 günü hizmete girdiğini belirterek; “Osmaniye Toprakkale ilçesinde konumlanan 5 yıldızlı otelimizde 110 oda, 220 yatak, 600 m2  Konferans Salonu , SPA Merkezi ve Restoran bulunuyor.

SPA Merkezi’nde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, Masaj odaları, geleneksel Türk Hamamı, buhar odası, sauna, şok duşları ile saman, tuz ve çamur terapisi hizmetleri sunuluyor” dedi.


 
Çubukçuoğlu açıklamasında, Royalton Oteli’nin ilk misafirinin Türk Sineması’nın kıymetli oyuncusu Türkan Şoray olduğunu ve Şoray’ın konakladığı süite kendi ismini verdiklerini sözlerine ekledi.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ise konuşmasında, Osmaniye’nin her geçen gün gelişmekte olduğunu vurgulayarak, “kentimizdeki konaklama sorunlarının çözümü noktasında, dahat, ferah bir ortamda insanların kalabileceği böylesi bir hizmeti sunmanız bizi mutlu etmiştir. Bu nedenle emeği geçenleri kutluyorum.



Osmaniye’mize il dışından gelecek olan kültür sanat insanları, işadamları, hatta yurt dışından gelecek olan yabancı uyrukluların gönül rahatlığı ile kalabileceği bir otelin ilimizde olması ziyadesi ile bizleri de mutlu edecektir. Çünkü, İl dışından gelen misafirlerimize rahat ettirebilecek konaklama yerleri arıyoruz, bunların fazla olması, tercihleri de beraberinde getirecektir. Bizler de gelen misafirlerime karşı mahçup olmadan tesisinize getirip ağırlayabileceğiz. Tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”diye konuştu.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti üyelerine otel gezdirilirken, hizmetleri hakkında da bilgilendirme yapıldı.








  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar