25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5732
EURO34.9814
ALTIN2425.3

Rehabilitasyon Merkezi’nde Cumhuriyet etkinlikleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rehabilitasyon Merkezi’nde Cumhuriyet etkinlikleri
Abone ol
Osmaniye merkezdeki Vali Celalettin Cerrah bakım, rehabilitasyon ve Aile danışma merkezinde Cumhuriyet bayramı etkinliklerle kutlandı.

Osmaniye merkezdeki Vali Celalettin Cerrah bakım, rehabilitasyon ve Aile danışma merkezinde Cumhuriyet bayramı etkinliklerle kutlandı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Vali Celalettin Cerrah Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programında engelli gençlerle bir araya geldi. 

Programa Vali Coşkun’un yanı sıra Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun, engelli öğrenciler ve velileri katıldı.
 
Kutlama programı Osmaniye Belediyesi Mehter Takımının gösterisi ile başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Merkezin öğrencilerinden Melike Yazıcı “Cumhuriyet”,  Nurgül Ablak “Bayrak”, Tarık Yakar “Cumhuriyet Bayramı”, Furkan Gök “Mustafa Kemal’le Birlikteyiz” adlı şiirlerini okudular.

Daha sonra Vali Celalettin Cerrah Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Halk Oyunları Ekibi gösterilerini sergiledi. Halk Oyunları Ekibine Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun ve konuklar da eşlik etti.
 
Semazen Gösterisi ile devam eden kutlamaların son bölümünde Vali Ömer Faruk Coşkun’a öğrenciler tarafından yapılan Cumhuriyet Bayramı tablosu hediye edildi.  Vali Coşkun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programını hazırlayan Vali Celalettin Cerrah Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri ve personelini tebrik etti.

Merkezde yatılı kalan engelli hastalarla da bir süre sohbet eden Vali Coşkun, öğrencilerin el emeği ürünlerinden oluşan sergiyi gezdi.
 
Son olarak Vali Celalettin Cerrah Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi atölyelerini de ziyaret ederek Merkez’in Müdürü Hakan Uşma’dan bilgi alan Vali Coşkun, programın ardından Merkez’den ayrıldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar