28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Prof.Dr. Mustafa Gerek'ten OGC’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prof.Dr. Mustafa Gerek'ten OGC’ye ziyaret
Abone ol
Ankara Gülhane Sağlık Bilimleri Üniversitesi (GATA) Rektör Yardımcısı Tuğgeneral Prof.Dr. Mustafa Gerek ile Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Şahin, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

Ankara Gülhane Sağlık Bilimleri Üniversitesi (GATA) Rektör YardımcısıTuğgeneralProf.Dr. Mustafa Gerek ile Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Şahin, OsmaniyeGazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

OGC Gökhan Erkmen Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Osmaniye’de olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Prof.Dr. Mustafa Şahin, “Ben Andırınlıyım. Ancak Osmaniye ile iç içeyiz. Çünkü kültürümüz aynı. En çok şehit veren aynı bölgedeyiz. Diğer yandan yerel basın benim için çok önemli. Çünkü yerel, genelin alt temelidir. Temel sağlam olursa genel de sağlam olur. Bundan dolayı yerel basının çok önemli olduğuna inanıyorum. Bugün sizlerin arasında bulunmaktan da çok mutluyum” dedi.

Basının kendi hayatında çok önemli yeri olduğunu ifade eden Tuğgeneral Prof.Dr. Mustafa Gerek de “Ankara’da Tıp Fakültesi’nde okurken bazı basın mensupları ile tanışmıştım. Bu arkadaşların önemli görevleri vardı. Daha sonraki yıllarda da görüşmelerimiz devam etti. Şimdi kızıma da özellikle televizyonculuk mesleğini aşılamaya çalışıyorum. Çünkü sizlerin çok önemli göreviniz var ve rolünüz var. Kamuoyunu doğru bilgilendirmede sizlerin önemli görevi var. Diğer yandan tabiki tüm basın mensuplarının doğru ve ilkeli çalışması, görev yapması gerekiyor. Ayrıca bu ülke için çalışan ve gönülden hizmet edenlerin de korunup, kollanması gerekiyor. Bu siyasi olarak değil, hizmet anlamında olmalı. Sizler de bu insanlarımızı motive edecek destekler vermelisiniz. Bu arada OGC’nin çalışmalarını da takip ediyorum. Özellikle iki yıldır düzenlediğiniz Basın Ödülleri etkinliğiniz çok ses getirdi. Ben Başkan İsrafil Avcı ve yönetimini tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

'SEÇKİN BİLİM ADAMI ONUR ÖDÜLÜ'

20 Kasım 2014’de Dubai'de 15. Uluslararası Rinoloji Kongresi açılış töreninde, Prof. Dr. Tuğgeneral Mustafa Gerek’e 'Seçkin Bilim Adamı Onur Ödülü' verilmişti. Prof.Dr. Gerek bununla ilgili de “Ülkemizin tıp alanında ulaşmış olduğu aşamanın ve bilgi birikiminin diğer ülkeler tarafından da dikkatle izlendiğini ve özellikle çevre ülkelerin kendi eğitim düzeylerini yükseltmek için Türk hekimleri ile daha çok işbirliğine yöneldiklerini görmek bizleri mutlu etti" dedi.

Misafirlerine ziyaret için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı da “Bugün burada değerli konuklarımızı ağırlamaktan büyük onur duyduk. Sağolsunlar bugüne kadar Osmaniye’den her türlü taleplerimizle daima yakından ilgilendiler. Bizlerle her zaman irtibatlı oldular. Kendilerine tekrar şükranlarımı sunuyorum ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarete ayrıca Osmaniye Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Temiz ile Osmaniye Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar da katıldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar