28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3282
EURO35.0838
ALTIN2297.4

Polisten mahallede huzur toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Polisten mahallede huzur toplantısı
Abone ol
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ahmet Yesevi Mahallesi sakinlerine yönelik 'huzur toplantısı' düzenlendi.

Osmaniyeİl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ahmet Yesevi Mahallesi sakinlerine yönelik 'huzur toplantısı' düzenlendi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün, Fadıl Bulut İlkokulu'nda düzenlediği toplantıya Emniyet MüdürüNurettin Gökduman, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bukan, Şube Müdürleri, Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Özener ile vatandaşlar katıldı. 

Toplantıda mahalle sakinleri, hırsızlık, dolandırıcılık, mobil iletişim dolandırıcılığı, silah atma ve karbon monoksit zehirlenmeleri olaylarına karşı alınabilecek tedbirler konusunda sunum eşliğinde bilgilendirildi.

Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'da mahallede ki vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi.

Müdür Gökduman, anlatılan konuların değerlendirileceğini, Emniyet Müdürlüğü'nü ilgilendiren taleplerin kısa sürede yerine getirileceğini, diğer kurumlarla ilgili olanların ise yazılı olarak muhataplarına bildirileceğini kaydetti.

Gökduman, "Vatandaşlarımıza ulaşabilmek için mahallelerimizde 'Huzur' toplantıları düzenliyoruz. Genel bilgilendirmenin ardından Emniyet Müdürlüğümüzden, belediyemizden diğer kurumlardan olan beklentiler nelerdir onları öğrenmek için buradayız. Mahallenizin güvenliğinin sağlanması için sizlerin bizlere vereceği bilgilere ihtiyacımız var" dedi.

Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Özener ise düzenlenen bu toplantıların, mahallelerdeki huzur ve güvenliğin sağlanmasında, vatandaşların istek ve şikayetlerini iletmeleri noktasında çok önemli olduğunu belirtti.

Başkan Özener, bu bağlamda Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve personellerine teşekkür etti.

Program, mahalle sakinlerinden gelen soru ve taleplerim dinlenmesi ve katılımcılara okul aile birliği tarafından yapılan sıkma ayran ikramında bulunulması ile sona erdi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar