28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.339
EURO35.1558
ALTIN2306.8

Oyuncu Anne, Osmaniyeli annelerle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oyuncu Anne, Osmaniyeli annelerle buluştu
Abone ol
Osmaniye’de Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Belediye’nin organizesi ile oyuncu anne Şermin Çarkacı, Osmaniyeli annelerle buluştu.

Osmaniye’de Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Belediye’nin organizesi ile oyuncu anne Şermin Çarkacı, Osmaniyeli annelerle buluştu.

Osmaniye’ye ilk kez gelen Oyuncu Anne Çarkacı, Osmaniye Belediyesi Kent Müzesini gezdi.



Oyuncu anne Şermin Çarkacı, Kent müzesini gezdikten sonra Başkan Kadir Kara ile birlikte Rahime Hatun Meydanı’na taşınan Mutlu Çocuk Kütüphanesini gezerek çocuklarla bir araya geldi.



Çocuklarla bir müddet sohbet eden Çarkacı ve Kara, hatıra fotoğrafı çekilerek Mutlu Çocuk Kütüphanesini sanatla güzelleştiren Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi (OBEM)  resim kursu öğrencilerine sertifika verdi.


 
Osmaniye Belediyesi tarafından anneler günü etkinlikleri kapsamında Mutlu Şehirde Mutlu Aileler Mutlu Çocuklar konulu seminer düzenlendi.

Türkiye genelinde Oyuncu Anne olarak tanınan Şermin Çarkacı’ya Osmaniyeli bayanlar yoğun ilgi gösterdi.    



Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi’nde anne, babalara ve anne, baba adaylarıyla oyuncu anneliğin sırlarını paylaşan Şermin Çarkacı seminerine başlarken katılımcıların tümünden ayağa kalkıp birbirlerinin anneler gününü kutlamalarını ve tanışmalarını istemesi samimi bir atmosfer ortaya çıkardı. Çocuklarla nitelikli vakit geçirmenin püf noktalarını Osmaniyeli anneler ve anne adaylarına aktardı.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara yaptığı konuşmada; “Belediyecilik sadece rutin hizmetleri yapmak değildir. Bunlar asli görevlerimiz ama, bunun dışında sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu şehrin sosyo ekonomik kültürel anlamda kalkınmasında katkı sağlayacak her türlü faaliyeti göstermekte sorumluluklarımızdan bir tanesi olduğunu biliyoruz. Bu düşünceden hareketle özellikle siz hanımefendilerin ve çocukların çok sevdiği Oyuncu Anne Şermin Çarkacı hanımefendiyi davet ettik. Kendilerine hoş geldiniz diyor Osmaniye adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  



Osmaniye’de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Oyuncu Anne Şermin Çarkacı, akıcı ve dostane bir dille kendisini dinlemeye gelen anne ve anne adaylarına keyifli saatler yaşattı. Ev yaşamında çocuklara ait alanlar oluşturulması gerektiğini vurgulayan Çarkacı, çocukların oyuncaklarının kategorize edilerek yerleştirilmesi gerektiğini vurguladı. Kitapların da aynı zamanda birer oyuncak olduğunu ifade eden Çarkacı, kitapları çocukların ulaşabileceği yerlere yerleştirilmesi ve  Çocuk kitabı istediği zaman alıp okuyabilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.   



Ailelere tarihimizi tanıma açısından Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi ve Mutlu Çocuk Kütüphanesine mutlaka götürüp gezdirmelerinin gerektiğini vurgulayan Şermin Çarkacı, düzenlediği imza programında hayranları ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar