28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3272
EURO35.1617
ALTIN2303.8

OTSO’dan TÜMSİAD’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OTSO’dan TÜMSİAD’a ziyaret
Abone ol
Osmaniye Ticaret  ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş’i  makamında ziyaret ettiler.

Osmaniye Ticaret  ve Sanayi Odası ( OTSO ) Yönetim Kurulu Üyeleri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ( TÜMSİAD ) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş’i  makamında ziyaret ettiler.
 
Ziyarette;  OTSO Yönetim Kurulunu,  Başkan Murat Özkardeş ve Yönetim Kurulu üyeleri birlikte karşıladılar.

Ziyarete OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Besen, Yönetim Kurulu Üyeleri  İbrahim Özbay, Tuncay Kural, İsmail Andırın ve Mehmet Özoğlu katılım sağladılar.   

Osmaniye Ticaret  ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, OTSO'nun önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan önemli bir kuruluş olduğunu belirterek,  “15 Temmuz gibi zor bir süreç geçirdik bu süreç biz iş adamları fazlasıyla yordu. Allah’ın izniyle bu süreç  geçecek” dedi. 

OTSO Başkanı Teke; 2013 yılından bu yana görevi devraldıkları zamandan itibaren Osmaniye için  gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri  ve önemli projeleri  hakkında bilgiler verdi.

TÜMSİAD Başkanı Murat Özkardeş konuşmasında;  “biraz önce söylediğiniz gibi 15 Temmuz gibi zor bir dönemden geçtik, iş adamaları olarak bu günleri kar amaçlı değil ülkenin ayakta durması için işlerimizi yürütmekteyiz. Bu süreçte o hainler emellerine ulaşsaydı şu anda ne bir işimiz nede bir ailemiz kalmış olacaktı. Biz Türk Milleti olarak başka bir yere ne sığınmacı gidebiliriz, ne de bizleri kabul ederler. Bu ülkeyi yine ayakta tutacak olan yine biz iş adamları olacaktır. Öyle ise  iş adamları olarak bu gün kar etme zamanı değil istihdam sağlayarak devleti ayakta tutma zamanıdır”dedi.
 
Özkardeş;  OTSO Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca OTSO ve TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri; Osmaniye'nin ekonomisinin canlanması için birlikte işbirliği içerisinde olacaklarını belirttiler. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar