20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

OTSO ve OTB Yönetiminden Emniyet Müdürü’ne ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OTSO ve OTB Yönetiminden Emniyet Müdürü’ne ziyaret
Abone ol
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’a ziyarette bulundu.
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’a ziyarette bulundu.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ve Osmaniye Ticaret  Borsası  Yönetim Kurulu üyeleri,  ülkemizde son günlerde yaşanan  terör olaylarından dolayı Osmaniye İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke, Meclis Başkanı Ali Saçıkara, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Özbay, İsmail Andırın ,Orhan Yıldız ve Mehmet Özoğlu, Osmaniye Ticaret Borsası yetkililerinden Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Başkan Yardımcısı Oktay Sancar ve Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Kırcılı katılım sağladılar.

Ziyaretin amacı kapsamında; özellikle  bir hafta içerisinde art arda meydana gelen İstanbul ve Kayseri'de yaşanan  hain terör saldırılarından dolayı Polis teşkilatına taziyeyi amaçlayan heyet; olaydan dolayı yaşadıkları üzüntüyü dile getirerek, olayda hayatını kaybederek şehit mertebesine ulaşan tüm asker, polis ve sivil vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerini  Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’a yineleyerek,  terörü lanetlediler.

Ayrıca yine Rusya Büyük Elçisine yapılan saldırıyı kınayan heyet, ülkemize içerden ve dışardan zarar vermek isteyen tüm terör örgütü ve yandaşlarının emellerine ulaşmayacağını belirterek, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ülkemizi bölmek isteyenlere geçit verilmeyeceğini dile getirdi.

Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da sivil toplum kuruluşu olarak Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası  ve Osmaniye Ticaret Borsası yöneticilerine ülkemizde yaşanan olaylardan ötürü duyarlılık göstererek kendilerini ziyaret etmelerinden ötürü teşekkür ettiğini dile getirdi.

Ülkemizin bir daha böyle  terör olaylarıyla büyük acılar yaşamaması temennilerini dile getiren Gökduman, terörün lanet bir olay olduğunun altını çizerek, ülkemize zarar vermek isteyen iç ve dış güçlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını, milletimizin sağduyusu sayesinde birlik ve beraberliğini bozamayacaklarını belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar