24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5565
EURO34.8321
ALTIN2430.2

OŞYAD’tan İl Müftülüğü’ne anlamlı ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD’tan İl Müftülüğü’ne anlamlı ziyaret
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) yönetim kurulu üyeleri, “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle İl Müftülüğüne ziyarette bulundu.

Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) yönetim kurulu üyeleri, “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle İl Müftülüğüne ziyarette bulundu.

OŞYAD Yönetim Kurulu üyeleri, Osmaniye İl Müftülüğü ziyaretine; dernek üyesi Miyasa Yüksel’i görev yaptığı ofisine gelerek, görevinde başarılar dileklerini bildirerek başladı.

OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında; “Derneğimiz üyelerinden Miyasa Yüksel hanımın İl Müftülüğü’müzde göreve başlaması nedeniyle,  görevine hayırlı olsun ve başarılı çalışmalar yapması dileklerimizi belirtmek üzere buradayız. Kendisine yeni işinde sağlıklı ve başarılı çalışmalar diliyoruz”dedi.

İl Müftülük personeli olarak göreve başlayan Miyasa Yüksel ise; “Dernek başkanım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı burada, makamımda görmekten büyük onur duydum.  

Bizler OŞYAD ailesi olarak her zaman memleketimiz için en iyisini, en güzelini yapmak için yola çıkmış bulunmaktayız ve bu şekilde de çalışmalarımız Allah’ın izniyle devam edecektir. Derneğimiz yönetimine ziyaretinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”diye konuştu.

Osmaniye İl Müftü Yardımcılığı görevine yeni atanarak görevine başlayan Ahmet Demirer’ de makamında ziyaret edildi.

OŞYAD Yönetimi tarafından ziyaret edilen İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirer ile bir süre sohbet edildi.  

Dernek başkanı Mustafa Bardak ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında; “İlimizin Müftü Yardımcılığı görevine atanarak görevinize başlamanızdan dolayı öncelikle kentimize hoş geldiniz diyor, sağlık ve başarı dolu çalışmalar diliyoruz. Bugünlerde ‘Kutlu Doğum” etkinlikleri kapsamında yoğun bir çalışma içerisinde bulunan İl Müftülüğümüz görevlilerinin çalışmalarında başarılar diliyor,  aynı zamanda bu kutsal günü saygılarımızla kutluyoruz. İlimize hoş geldiniz!”diye konuştu.

Şelale dergisinin hediye edilmesinin ardından konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirer; “Böylesi kutsal bir hafta etkinlikleri kapsamında hem benim kente gelişimi, hem de ‘kutlu doğum haftası”nı kutlama adına Osmaniyeli ozan, şair ve yazarlar derneği yönetiminin ziyareti beni çok duygulandırmış bulunmaktadır. Sizlerin bizlere dilemiş olduğunuz başarıların aynısını bizlerde siz değerli kardeşlerimize diliyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.

Ziyaretin sonunda; OŞYAD yönetim kurulu üyelerine “Kutlu doğum haftası” etkinlikleri kapsamında hazırlanan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın eserleri hediye edildi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar