19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6024
EURO34.8185
ALTIN2512.1

Osmaniyeli sanatçıdan USB'de Müzik Albümü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeli sanatçıdan USB'de Müzik Albümü
Abone ol
Osmaniyeli Tasavvuf Müziği Sanatçısı Hanifi Gökhan, çıkaracağı 'Şüheda' isimli albüm çalışmasının USB (Universal Serial Bus) formatında Maskot Anahtarlık şeklinde olacağını açıkladı.

Osmaniyeli Tasavvuf Müziği Sanatçısı Hanifi Gökhan, çıkaracağı 'Şüheda' isimli albüm çalışmasının USB (Universal Serial Bus) formatında Maskot Anahtarlık şeklinde olacağını açıkladı.

İçinde 5 eser ve aynı zamanda Osmaniye'de çekileceķ kliplerin bulunacağını söylen Gökhan, Türkiye'de bir ilk olacak olan Usb Albüm çalışmasından, elde edilecek gelirin şehit ailelerine gönderileceğini belirtti.

Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Onurlu'nun üzerinde çok çalıştıkları bu projeye büyük destek verdiğini kaydeden Gökhan, İstanbul'daki müzik firmalarının da bu albümü merakla beklediklerini kaydetti.

Hanifi Gökhan, 2007 yılında düşündüğü ama yeni hayata geçirebildiği USB Albüm'üne ilginin yoğun ilgi beklediklerini belirterek, "Eskiden taş plak vardı, sonra kaset çıktı daha sonra ise ise CD çıktı.

Şimdi ise USB devri başladı. Bu düşüncemiz uzun süre aklımızdaydı ama bu güne kısmetmiş.

Türkiye Sanatçılar ve Müzisyenler Genel Başkanı Ahmet Onurlu bey de bu albümün Türkiye'de çok ilgi göreceğini ve Osmaniye'den böyle bir projenin çıkmasına çok memnun olduğunu bizlere iletti ve tam destek vereceğini açıkladı." dedi.

İlk başta değişik gözükse de yeniliğin her zaman iyi olduğunun altını çizen Osmaniyeli Sanatçı Gökhan, bunla da kalmayıp dünyanın en uzun kardeşlik şiirini yazmaya başladığını, amacının Türkiye'de vatan için şehit düşen kahramanları  unutturmama ve ahde vefa  göstermek olduğunu söyledi.

KENT MÜZESİNDE İLK KLİP

Tasavvuf Müziği Sanatçısı Gökhan, ziyaretçi akınıma uğrayan Osmaniye kent Müzesi'nde, Aşk Deryası' ve 'Aşığız Vatana' adlı eserlerinin kliplerini çekti.

Gökhan, "Bunun sevincini yaşıyorum.

Biz ilk defa, klipimizi burada çekerek kent müzesinin tanıtımına katkıda da ulunmuş olduk.

Şuan bu bir çok ilahi kanallarında yayınlanmaktadır.

Bize bu konuda destek olan Osmaniye Belediye Başkanımız Kadir Kara'ya  çok teşekkür ediyorum.

Kısmet olursa bütün kliplerim de kent müzesini kullanacagım." diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar