25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5771
EURO35.0211
ALTIN2427.8

Osmaniyeli Okçular 4 ödülle kente döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeli Okçular 4 ödülle kente döndü
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Okçuluk kulübü, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde düzenlenen “Milli mücadelenin 100. Yılı” etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Geleneksel Türk okçuluğu turnuvası”ndan 4 ödül aldı.

OsmaniyeCebelibereket Okçuluk kulübü, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde düzenlenen “Milli mücadelenin 100. Yılı” etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Geleneksel Türk okçuluğu turnuvası”ndan 4 ödül aldı.

Kahramanmaraş’ın  Elbistan ilçesinde  Milli Mücadelenin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvası, Türkiye’nin değişik şehirlerinden gelen Okçuların (kemankeşlerin) katılımı ile yapıldı. 

Turnuva;  Çayan, Bala, Ediz Bala, Genç Alp Bayanlar ve Konur Alp Erkekler olmak üzere 5 kategoride gerçekleşti.  Elbistan’da Milli Mücadelenin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvasına yaklaşık 20 değişik ile ve ilçelerden gelen kemankeşler katıldı.

Osmaniye Cebeli Bereket Geleneksel Okçuluk kulübünün 4 ödülle döndüğü, Okçular  hünerlerini gösterirken  mücadele sonunda dereceye giren sporcular da belirlendi.

Müsabakalar neticesinde;  Çayan Bala (7-9 yaş ; üç dereceyi Elbistan Alplik Okulu ve Okçuluk Kulübünden 1. Metehan  Armağan,  2. M. Kemal Kurban 3.Kayra Yiğit Kara.  

Çayan  Bala (10-12 Yaş); 1.Semih Yüksek  Elaziz Alplik ve Okçuluk Kulübü,  2. F.Eren Solak Anamur Halk Eğitim Merkezi Okçuluk Kulübü, 3.A.Yusuf Palta Elbistan Alplik Okulu ve Okçuluk Kulübü.

Ediz Bala; 1.Ali Çardak  Osmaniye Cebeli Bereket Geleneksel Okçuluk Kulübü,  2.Ahmet Kerem Gönen Osmaniye Cebeli Bereket Geleneksel Okçuluk Kulübü,  3.Yade Aşık Elbistan Alplik Okulu ve Okçuluk Kulübü.

Genç Alp;  1.Ali Halis Eroğru Malatya Korkut Ata Spor Kulubü,  2.Murat Türkmen Elbistan Alplik Okulu ve Okçuluk Kulübü, 3.Halil Çetinkaya, Kilis Göktuğ Okçuluk Kulübü. 

Konur Alp Bayanlar;  1.Hilal Gül Osmaniye Cebeli Bereket Geleneksel Okçuluk Kulübü,  2.Mine Kozanoğlu Elbistan Alplik Okulu ve Okçuluk Kulübü,  3.Şadiye Bölükbaşı  Elbistan Alplik Okulu ve Okçuluk Kulübü. 

Konur Alp Erkekler; 1.Halil Kozanoğlu Elbistan Alplik Okulu ve Okçuluk Kulübü,  2. Mehmet Ali Topçu Elaziz Alplik ve Okçuluk Kulübü, 3.Mehmet Şeref Poyraz Osmaniye Cebeli Bereket Geleneksel Okçuluk Kulübü’den  oluştu. 

Milli Mücadelenin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvası  sonunda dereceye giren sporculara başarı belgesi, kupa, madalya ve hediyeleri Elbistan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Müdürü Mükremin Yücel tarafından takdim edildi.

Osmaniye Cebelibereket Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Selahattin Arpacı  turnuva sonucunda  yaptığı açıklamada; “Osmaniye Cebelibereket Geleneksel Okçuluk Kulübü olarak Elbistan'da düzenlenen Okçuluk yarışmasında,  Kulübümüzden; Çocuklarda Ali Çardak BİRİNCİ, Ahmet Gönen İKİNCİ Büyük Erkeklerde; Mehmet Şeref Poyraz ÜÇÜNCÜ Bayanlarda ise  Hilal GÜL, BİRİNCİ oldular ve ödül Kazandılar. Yarışmada, dereceye giren tüm okçularımızı ve diğer kulüp okçularını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum. Baharda kar altında yarışmaya katılmış olmanın -soğuğu saymazsak- güzelliğini yaşadık.

Güler yüzleri ve yakın ilgileri ile bizleri ağırlayan Elbistan Alplik Okululu yöneticileri güzel dostları, değerli kardeşimiz Halil Kozanoğlu ve muhterem eşleri Mine Kozanoğlu başta olmak üzere emeği geçen tüm Aplik  okulu okçularına, Üstün gayretleri ve birliktelikleriyle örnek davranış sergileyen tüm okçularımıza ve derece alarak bizlere güzel duygular yaşatan yarışmada dereceye giren Osmaniye Cebeli Bereket Geleneksel Okçuluk Kulübü  okçularımıza da şahsım ve kulübümüz adına en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar