28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3282
EURO35.0838
ALTIN2297.4

Osmaniye'de SODES Proje Başvuruları Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de SODES Proje Başvuruları Başladı
Abone ol
Sosyal Destek Programı (SODES) projelerinin başvuru aşaması ve hazırlanması hakkında Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Sosyal Destek Programı (SODES) projelerinin başvuru aşaması ve hazırlanması hakkında Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Osmaniye Valiliği Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen programa Vali Kerem Al, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.

Proje Koordinasyon Merkezi Ofis Koordinatörü Veysi Oruk, SODES hakkında katılımcılara bilgi vererek, “Sosyal Destek Programı (SODES) 2008 yılından itibaren Kalkınma Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ve valiliklerin doğrudan sorumlu olduğu, projeye dayalı bir yapıda oluşturulmuş ve bölgemizde 2011 yılından itibaren Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı koordinasyonunda yürütülmüştür.

2015 yılından itibaren Valiliğimiz tarafından yürütülecek "Sosyal Destek Programı" proje teklif çağrısı açılmıştır. Program ile yerel dinamikler harekete geçirilerek, istihdamın arttırılmasına katkı sağlanması, sosyal içermenin sağlanması ve kültür-sanat-spor faaliyetlerinin desteklenmesi öngörülmektedir” dedi.

SODES İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 15 NİSAN 2015
Sözlerinin devamında SODES projeleri için son başvuru tarihinin 15 Nisan 2015 olduğunu vurgulayan Veysi Oruk, “Programın başvuruları http://online.sodes.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Proje başvurusunda bulunacak olan Kamu Kurum ve Kuruluşları ile STK’ların projelerini sisteme yükledikten sonra projelerinin 2 adet çıktısını alıp kurum amiri/dernek başkanı tarafından tüm sayfaları paraflanıp, son sayfası imzalanarak son başvuru tarihinin mesai bitimine kadar Valilik SODES Birimine ulaştırmaları gerekmektedir. Teklif edilecek projelerin SODES destek tutarının bütçe büyüklüğünün alt sınırı 100 Bin TL, üst sınırı ise 500 Bin TL'dir. Proje başvuruları ve hazırlanması konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler, 812 08 09 no’lu telefondan bilgi alabilecekleri gibi, www.sodes.gov.tr web sitesinden ya da Özel İdare Eski Binası 7. Katta bulunan Proje Koordinasyon Merkezimizden de bilgi sahibi olabilirler" dedi.


Toplantı sonunda konuşan Vali Kerem Al, Osmaniye’den çok sayıda proje çıkmasını beklediklerini kaydederek, Proje Koordinasyon Merkezi personelinin SODES Projesi yapmak isteyenlere yardımcı olacağını kaydetti. Toplantı soruların cevaplanması ile son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar