20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Osmaniye Ülkü Ocakları’ndan Anlamlı Tiyatro

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 Osmaniye Ülkü Ocakları’ndan Anlamlı Tiyatro
Abone ol
Osmaniye Ülkü Ocakları tiyatro ekibi “Yüreklere düşen ilk kor” isimli oyunu sahneye koydu.
Osmaniye Ülkü Ocakları tiyatro ekibi “Yüreklere düşen ilk kor” isimli oyunu sahneye koydu.

Osmaniyeli  Ülkücü şehit Ruhi Kılıçkıran anısına Ahmet Şekip Ersoy Kültür merkezi salonunu dolduran izleyiciler, gözyaşlarını tutamadı.

Osmaniye Ülkü Ocakları  İl Başkanlığı tarafından hazırlanan tiyatro ekibi, Ülkücü Şehit Ruhi Kılıçkıran ve ülkücü şehitleri anma etkinliği’nde duygu dolu anlar yaşandı.

Osmaniye Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu, oyun  sahneye konulmadan önce yaptığı konuşmasında;  “Bizim yüreğimizde vatan sevgisi var oldukça ne sevdamız nede yüreğimiz de kor eksik olur. Bu vatan var oldukça  canını seve seve veren ülkücüler var olacaktır.  Bizler  bırakılan bu kutsal emaneti tıpkı şehitlerimiz bibi  iftarımızı şehadetle açacağız. Bu yürek daima vattan sevgisiyle çarpmaya devam edecektir. 

Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin hedef koyduğu  2023 vizyonuna uygun eğitimli ve donanımlı gençler yetiştirmek ve bir Eylül sabahı yarım bıraktırılan Milliyetçi Türkiye  hayalini kaldığı yerden  devam ettirmeye ve sıra dağlar gibi toprağın kara bağrına düşen  şehitlerimizin adını yaşatacağız” dedi.

Osmaniye belediye Başkanı Kadir Kara ise; “Bu dava kutsal dava. Bu davanın temeli bu şehirde atıldı, bu yüzden bu davanın bizler için önemi ve anlamı büyüktür. Bu yüzden fazla söze gerek yok, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ diyerek vatana olan sevginin karşılıksız olduğu ortadadır”diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanlığının tiyatro ekibi, “Yüreklere düşen kor” isimli oyunu sahneye konulurken izleyiciler duygu dolu anlar yaşarken, bazılarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Tiyatro gösterimine; Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal, MHP, MKY Üyeleri İbrahim Karayiğit ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, MHP İl Başkanı Fahri kuyulu, Merkez İlçe Başkanı Tansel Elverdi, Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu ile çok sayıda tiyatro sever katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar