28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3208
EURO35.1084
ALTIN2300.2

Osmaniye'de, 112 çalışanları kök hücre bağışında bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de, 112 çalışanları kök hücre bağışında bulundu
Abone ol
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olarak 450 personel ile hizmet veren İl Ambulans Servisi Başhekimliği çalışanları, 'kök hücre ve kan bağışında bulundular. 

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olarak 450 personel ile hizmet veren İl Ambulans Servisi Başhekimliği çalışanları, 'kök hücre ve kan bağışında bulundular. 

13-14 Şubat 2020 günleri saat Osmaniye Merkez Cumhuriyet Meydanında ilik nakli bekleyen hastalar için "3 Tüp Kan, 1 Can Emir Kaan!" sloganıyla düzenlenen gönüllü kan ve kök hücre bağışı kampanyası, İl Sağlık Müdürlüğünce 112'de görevli personeller tarafından Kızılay İşbirliğinde başlatıldı. 

İl Ambulans Servisi Başhekimliğimde görevli 112 çalışanlarından oluşan kalabalık bir sağlık çalışanı grubu Kök Hücre ve Kan Bağışında bulunmak üzere bir araya geldi. 



112 Acil sağlık Hizmetlerinde çalışanların hep birlikte "3 tüp kan, 1 can Emir Kaan!" diyerek verdikleri mesaj ile başlattıkları kampanyaya tüm Osmaniyeliler davet edildi.

Hatay 112 Komuta Kontrol Merkezinde çalışan bir Acil Tıp Teknisyeninin oğlu "Emir Kaan Sevik" için kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.

Kampanyaya destek vermek üzere İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz'da katılarak destek oldu. 

İl Sağlık Müdürü Dr.Hasan Öznavruz, Sağlık Bakanlığının Kızılay ile yaptığı işbirliği ile özellikle kök hücre bağışına destek olmak üzere çalışmalar yapmakta olduğunu belirterek, "Sağlık çalışanlarımız gerek kan bağışı gerek kök hücre bağışı konusunda çok duyarlı olup fırsat bulunan her anda bağışçı olmaktadırlar.

Sağlık Müdürlüğü olarak gerek Kamu kurumlarına gerek sivil toplum kuruluşları ile yaptığımız çalışmalar ile vatandaşlarımızı kök hücre nedir, bağışçı nasıl olunur gibi konularda bilgilendirmelerde bulunmaktayız.

Zaman zaman sağlık camiamızdaki görevli çalışanımız verdikleri tıbbi tedavi hizmetlerinin dışında da bir vatandaşlık görevi olarak gördüğü Kök Hücre bağışını yaparak Vatandaşlarımıza bu konuda da yanlarında olduğumuzu göstermiş olduk.

Tüm Sağlık camiası ve özellikle 112 çalışanlarına düzenledikleri bu "3 tüp kan, 1 can Emir Kaan!" Kök Hücre Bağış Kampanyasına göstermiş oldukları ilgi ve alakaya teşekkür ederim" dedi. 

Dr. Öznavruz, "Hatay 112 Komuta Kontrol Merkezinde çalışan bir Acil Tıp Teknisyeni meslektaşımızın Oğlu Emir Kaan Sevik için başlatılan Kök Hücre Bağışı Kampanyasının bir çok Kök Hücre Bağışı Bekleyen hastamıza umut olmasını temenni ederiz." diye konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar