19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6082
EURO34.8032
ALTIN2494.2

Osmaniye Belediyesi Öğrenci Servislerini Denetliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Belediyesi Öğrenci Servislerini Denetliyor
Abone ol
2015- 2016 Eğitim yılının başlaması ile birlikte okul servis araçları, Osmaniye Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü ve Zabıta Trafik tarafından tek tek denetleniyor.
2015- 2016 Eğitim yılının başlaması ile birlikte okul servis araçları, Osmaniye Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü ve Zabıta Trafik tarafından tek tek denetleniyor.

Öğrenci servis araçları belediye ekiplerince koltuk sayısından, emniyet kemerine, araçların dış görünüşünden camların koruma bariyerlerine kadar pek çok konuda tek tek kontrol ediliyor.

Huzur Servisçiler Kooperatifinde bulunana araçlar görevliler tarafından tek tek incelendi.Araçların içerisinin donanımı ve alet edevata kadar her konuyu tek tek incelediklerini ifade eden Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Hayrittin Aslan, önemli olanın öğrencilerin emniyetli bir şekilde okullarına gidip-gelmeleri olduğunu söyledi.

Başkan Yardımcısı Aslan, servisçilere hitaben şunları söyledi: “2015 – 2016 eğitim öğretim yılının Osmaniye’mize velilerimize, öğrencilerimize, servisçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz servisçilik bir aile reisi gibidir. Bir ailede annenin ve babanın çocuklar üstündeki hassasiyeti ney ise servis şoförlerinin hassasiyeti de bu noktada, herkesin bunun bilincinde olduğunuzu biliyoruz. Elimizde bazı teknik ve idari belgeler var.

Biz buna göre servislerinize zaman zaman denetleme yapacağız.  Bu denetlemelere emniyet ekiplerimizde zaman zaman katılacaklar. Bizim sizden isteğimiz, ailelerin size emanet ettiği o yavrulara gözünüz gibi bakmanız. Bir anne baba kendinden bile fazla değer verdiği her şeyden sakındığı evladını sizlere gözü kapalı sizlere güvendiği için gözü kapalı teslim ediyor.

Bizim yaptığımız ve yapacağımız denetimlerde en çok önem vereceğimiz konulardan bir tanesi de kılık kıyafet konusu. Sizler hem örnek hem de birer ebeveynsiniz. Tekrardan 2015 – 2016 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve servis camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Huzur Servisçiler Kooperatifi Başkanı İbrahim Güvercin ise, 2015 – 2016 Eğitim-Öğretim yılının servisçi arkadaşlarına, öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Allah şoför arkadaşlarımıza kazasız belasız bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar