23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5152
EURO34.8598
ALTIN2428.5

OSEV’in Başkanı İsrafil Avcı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OSEV’in Başkanı İsrafil Avcı Oldu
Abone ol
50 Sivil Toplum Kuruluşu’nun (STK) üye olduğu Osmaniye Sevdalıları Platformu (OSEV) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

50 Sivil Toplum Kuruluşu’nun (STK) üye olduğu Osmaniye Sevdalıları Platformu (OSEV) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

OSEV 4. Dönem Başkanlığı’na OsmaniyeGazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı İsrafil Avcı getirildi.

İl Jandarma Komutanlığı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Divan Başkanlığı’nın oluşturulmasının ardından mevcut Dönem Başkanı Haydar Aktürk konuşma yaptı. Aktürk, “Ben öncelikle bugüne kadar OSEV’i ayakta tutan ve her türlü desteği veren tüm derneklerimize teşekkür ediyorum.



Kimsenin bugüne kadar devam edemeyeceğine inandığı bir başarıyı biz kanıtladık. OSEV ilk günkü gibi dimdik ayakta duruyor. Ayrıca yine dönem başkanlığımda bana destek olan Yürütme Kurulu üyesi başkanlarıma da teşekkür ediyorum. Diğer yandan yeni yönetime gelecek Yürütme Kurulu’na da çalışmalarında başarılar diliyor ve her zaman yanlarında olacağımı bilmelerini istiyorum. Katılımınızdan dolayı teşekkür eder, genel kurulumuzun hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Divan Başkanı Murat Devrim Aksoy, yeni dönem için liste olup olmadığını sorması üzerine aday liste sunumu yapıldı. Başka liste olmayınca da oylamaya sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi. OSEV’in yeni Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu:

İsrafil Avcı (OGC Başkanı), Murat Devrim Aksoy (OTSO Başkanı), Abdullah Gizlice (OFAD Başkanı), Ahmet Kandemir (Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı), Hüsamettin Keskiner (Ziraat Odası Başkan Vekili), Çağrı Hörmet (TÜRKAV Başkanı), Hakan Eryol (Malatyalılar Derneği Başkanı), Şenel Yıldız (TEMAD Başkanı), Halise Şen (Mimarlar Odası Başkanı), Ahmet Özener (Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı), Mahmut Bayrakçı (Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı).

Yürütme Kurulu Başkanı olan OGC Başkanı İsrafil Avcı yaptığı teşekkür konuşmasında “Biz OGC olarak OSEV’in her zaman yanında ve destekçisi olduk. Bundan sonraki dönemde bu yükümüz ve sorumluluğumuz biraz daha arttı. Ben ve yürütme kurulu üyesi arkadaşlarım OSEV’i en iyi şekilde faal tutmaya ve çalışmaya gayret edeceğiz. Bizim amacımız ve hedefimiz daha iyi ve güzel Osmaniye için sorunları tespit etmek, bunların çözümü için de öneriler sunmak, desteklemektir. Bugüne kadar OSEV’e başkanlık yapmış, yürütme kurulunda çalışarak emek vermiş herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinliğimize katılan Belediye Başkan Vekilimize, Garnizon Komutanımıza, Emniyet Müdürümüze, İl Jandarma Komutanımıza, CHP, MHP ve İYİ parti il başkanlarımız ile tüm oda ve dernek başkanlarımıza teşekkür ederim. Bize verilen bu görevi yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde yürütebilmenin çabası içerisinde olacağız. Ben herkese desteklerinden ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyor, genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Dilek ve temennilerin alınmasının ardından genel kurul toplantısı sona erdi. Genel Kurul toplantısının ardından yemek programı düzenlendi.

Yemek programına Garnizon Komutanı ve 39.Mknz. P.Tug. K.Yrd. Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkan Vekili Abdullah Bukan, İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, MHP İl Başkanı A.Melih Loş, CHP İl Başkanı Nedim Ünlü, İYİ Parti İl Başkanı Serhat Kılıç misafir olarak katıldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar