28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3457
EURO35.1224
ALTIN2307.2

Oryantiring yarışmasına 7 ilden 372 sporcu katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oryantiring yarışmasına 7 ilden 372 sporcu katıldı
Abone ol
Türkiye Oryantiring Şampiyonası 8. bölge 1. Kademe Bölgesel 14 Yaş Altı Grup yarışması, Osmaniye’de yapıldı.
Türkiye Oryantiring Şampiyonası 8. bölge 1. Kademe Bölgesel 14 Yaş Altı Grup yarışması, Osmaniye’de yapıldı.

EÜAŞ Aslantaş HES İşletme Müdürlüğü Sosyal tesislerinde düzenlenen yarışmaya, 7 ilden 372 sporcu katıldı.

Organizasyonda, erkekler 14 kategorisinde Yiğit Kaçar Mersin Eğitim Kültü birinci, İbrahim Can Gül Mersin Eğitim Kültü ikinci, Baran Bozaner Mersin Gençlik Spor Üçüncü, bayanlar 14 kategorisinde Ömrüm Deniz Taş Mersin Gençlik Spor Birinci, Canan Çetinel Adana Doğa ve Su İkinci, Beyza Tekin Özel Burç Okulları Üçüncü oldu.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Osmaniye İl temsilcisi Mustafa Köşeli 14 yaş ve altı sporcuları büyük kategorilerden ayırdıklarını belirterek, Türkiye genelindeki yarışmaları bölgesel lig olarak yaptıklarını söyledi.

Bölgesel liglerin 9 ilde icra edildiğini ifade eden Köşeli , “9 bölgeden biri de Osmaniye Buradaki yarışmaya Mersin, Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis ve Karamandan sporcu katılıyor.

Bu yarışmaların bölgesel lig olarak yapılmasındaki asıl amacımız, katılımcı çocukların illerinden yakın mesafelere günübirlik giderek yarışmalara katılmalarını sağlamak.

Bugün çok güzel bir havada bu sporu yaptık. Diğer İllerden gelen kafileler bu yörenin önemli tarihi, dokusuna ve doğal güzelliklerine tanık oldular Doğanın içinde çekişmeli geçen yarışmalar sonunda dereceye giren sporcularımıza Osmaniye Belediyesi tarafından gönderilen hediyeler takdim edilmiştir.

Malzeme ve Teknik desteklerinden dolayı Türkiye Oryantiring Federasyonumuza, Yarışmanın sağlıklı bir şekilde yapılması konusunda malzeme- ulaşım- hediye- kumanya vb. desteklerinden dolayı Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İL Müdürlüğümüze, Osmaniye Belediyemize, EÜAŞ Hes İşletme Müdürlüğümüze ve Final Okulu yönetimine Bütün sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yarışma sonunda derece giren sporculara madalyalarını Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ökkeş Demir,Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu, EÜAŞ Aslantaş HES İşletme Müdürü Adnan Can,  Gençlik Hizmetleri idari Mali işler müdürü Hanifi Kaplan, Spor Şube Şefi Dursun Köroğlu ve okul öğretmenleri tarafından takdim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar