23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5767
EURO34.9159
ALTIN2439.5

Oryantiring Şampiyonları Ödüllerini Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oryantiring Şampiyonları Ödüllerini Aldı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Karacaoğlan Yerleşkesi’nde, 2014-2015 Sezonu Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Gençler Oryantiring İl Birinciliği Yarışmaları 7 Okul takımından 75 sporcunun katılımı ile yapıldı.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Karacaoğlan Yerleşkesi’nde, 2014-2015 Sezonu Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Gençler Oryantiring İl Birinciliği Yarışmaları 7 Okul takımından 75 sporcunun katılımı ile yapıldı.

Bahar havasını andıran güzel ve güneşli bir havada gerçekleştirilen yarışmalarda, sporcular birincilik için mücadele etti.



Yapılan yarışlar sonucunda Genç Kızlar A kategorisinde Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesi 1. olurken, 2. Cebelibereket Anadolu Lisesi, 3. Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi, Genç Kızlar B kategorisinde ise 1.Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesi, 2. Cebelibereket Anadolu Lisesi 3’üncü ise Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi oldu.

Genç Erkekler A kategorisinde 1. Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2. Yavuz Selim Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, 3’üncü Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesi olurken Genç Erkekler B kategorisinde 1'inciliği Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi alırken 2'ncliği almaya Cebelibereket Anadolu Lisesi hak kazandı.



Okul Sporları faaliyet programında yer alan Gençler Oryantiring İl Birinciliği yarışmaları kapsamında bu sene yarışmalara ferdi olarak katılım da sağlandı. Ferdi olarak katılımlarda Genç Erkekler A kategorisinde Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hakan Ekren 1. olurken 2. Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Eyyüp Güler, 3. Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesi öğrencisi Burak Petek oldu. Genç Erkekler B kategorisinde ise 1. Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Hüseyin Ergin, 2. Cebelibereket Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Altalar, 3. Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Yusuf Peksoy, Genç Kızlar A kategorisinde 1. Cebelibereket Anadolu Lisesi öğrencisi Sedanur Akbay, 2. Cebelibereket Anadolu Lisesi öğrencisi Hicran İlgin, 3. Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Dilanur Saçıntı; Genç Kızlar B kategorisinde ise 1. Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesi öğrencisi Aytuğ Yiğit, 2. Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesi öğrencisi Ümmühanı Gül olurken 3. Cebelibereket Anadolu Lisesi öğrencisi Emine Çakarlı oldu.

Gençler Oryantiring İl Birinciliği yarışlarının ardından ferdi ve takım olarak dereceye giren sporculara kupa madalya ve başarı belgeleri Oryantiring İl Temsilcisi Mustafa Köşeli ve müsabakayı yöneten hakemler tarafından verildi.



Gençler Oryantiring İl Birinciliğinin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Oryantiring İl Temsilcisi Mustafa Köşeli, "Çok güzel ve güneşli bir havada gerçekleştirdiğimiz etkinlikte sporcularımızın hiçbir  sorun yaşamamaları ve eğlenmeleri gerçekten bizleri memnun etti. Bu yarışmalar sonucu dereceye girenler ilimizi Türkiye Grup Birinciliği yarışmalarında temsil etmeye hak kazandılar. Bu yarışmaların Üniversitemizin Yerleşkesinde yapılmasına izin veren başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Büyükalaca olmak üzere Üniversitemizin değerli çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar