19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5914
EURO34.8683
ALTIN2490.8

Önder Gençlik Etkinlikleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Önder Gençlik Etkinlikleri
Abone ol
Osmaniye’deki imam hatip okullarında Önder Osmaniye İmam Hatipliler Derneği Gençlik Kolları tarafından “Önder Gençlik Etkinlikleri” programları düzenlendi.
Osmaniye’deki imam hatip okullarında Önder Osmaniye İmam Hatipliler Derneği Gençlik Kolları tarafından “Önder Gençlik Etkinlikleri” programları düzenlendi.

Önder Osmaniye İmam Hatipliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Yılmaz, ilimizdeki 5’i ortaokul 5’i de lise olmak üzere 10 imam hatip okulunda “Önder Gençlik Etkinlikleri” düzenlediklerini belirtti.

İmam hatip okullarında düzenlenen “Önder Gençlik Etkinlikleri”ne öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Hakkı Yılmaz’ın sunuculuğunda gerçekleşen etkinliklerde Osmaniyeli genç sanatçılar Yusuf Karabuç ve Muharrem Şanaral ile semazen Salih Duran Türkmen sahne aldı.

Seslendirdikleri ezgi ve ilahilerle öğrencileri coşturan sanatçılar, Önder Gençlik Etkinliklerinde sahne almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Önder Osmaniye İmam Hatipliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Yılmaz, “Bir hafta gibi çok kısa bir zamanda 10 etkinlik gerçekleştirdik. Öğrenci kardeşlerimize ilgilerinden, okul temsilcilerimize, okul idareci ve öğretmenlerine ve sponsorlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde açık ve kapalı alanlarda etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gençlik etkinliklerinden dolayı Gençlik Kollarını tebrik eden Önder Osmaniye İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ömer Bahçeci, amaçlarının mili ve manevi değerlere sahip, Kur'an ahlakıyla yetişen ferasetli bir gençlik yetiştirmek olduğunu söyledi.

Önder Gençlik Etkinlikleri, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu, Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu, Merkez İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çukurova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehmet Eminler İmam Hatip Ortaokulu, Osmaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şirinevler İmam Hatip Ortaokulu ve Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar