26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5196
EURO35.003
ALTIN2440.0

Önal, “İnşallah, 1 Kasım daha güçlü bir iktidara vesile olur”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Önal, “İnşallah, 1 Kasım daha güçlü bir iktidara vesile olur”
Abone ol
AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Aktif Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti.
AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Aktif Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti.

AGC Başkanı Ali Cihangir, ziyarette yaptığı konuşmada, kentte sakin bir seçim süreci yaşandığını belirterek Önal’a çalışmalarında başarı diledi.

Cihangir, konuşmasında, şunları kaydetti:
“Sakin bir seçim süreci yaşıyoruz. Belki de olması gerek budur. İnşallah ülkemiz açısından hayırlı bir seçim olur. Kaybedecek bir zamanımız yok. Basın camiası olarak da hükümetsiz süreçler bizi de rahatsız ediyor. Seçimlerde başarı diliyorum” dedi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, 1 Kasım’da halkın önemli bir seçim için sandığa gideceğini belirtti.

Önal, şunları ifade etti:
“1 Kasım’da genel seçimimiz var. 7 Haziran sonrasında çıkan tabloda bir koalisyon görüşmeleri de sonuç vermedi. Bu ülkemiz için iyi olmadı. Çeşitli sıkıntılar yaşandı. Bu anlamda inşallah 1 Kasım’da yapılacak seçimde istikrarlı bir hükümet, sandık sonuçlarından çıkar. Milletimizin bu 5 aylık daralmalardan kurtulmasını ümit ediyoruz. Halkımız bütün bunları görüyor. İnşallah 1 Kasım seçimleri daha güçlü bir iktidara vesile olur. Seçim beyannamemizdeki vaatlerimizi umarım seçimden sonra uygulama şansını yakalarız. Önümüzdeki süreçte bizler ilk günkü hizmet aşkı ve şevkle devam etmek istiyoruz.”

Önal, ülke genelinde olduğu gibi Osmaniye’de de hizmetlerin devam ettiğini belirterek 200 Yataklı Devlet Hastanesi ek binasının yapımına hız verildiğini aktardı.

Önal, “Kentte 200 Yataklı Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasını yapımı kararlaştırıldı. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yıkılarak sıfırdan inşa edilecek olan 200 yataklı hastane yapılacak. Bu çalışmalar kapsamında İl Jandarma Komutanlığının bulunduğu alanı bu binaya dâhil ediyoruz” dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar