28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3272
EURO35.1617
ALTIN2303.8

Okullarda temizlik hizmeti için 217 kişi belirlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okullarda temizlik hizmeti için 217 kişi belirlendi
Abone ol
İŞKUR Osmaniye İl Müdürlüğü yeni eğitim-öğretim yılında okullarda temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere 217 kişi bu yıl Noter çekilişi ile belirledi.
İŞKUR Osmaniye İl Müdürlüğü yeni eğitim-öğretim yılında okullarda temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere 217 kişi bu yıl Noter çekilişi ile belirledi.

İŞKUR tarafından Toplum Yararına Program kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol ile Osmaniye Merkez ve İlçelerdeki okullarda yeni eğitim-öğretim yılı için toplam 217 kişi temizlik hizmetinde çalıştırılmak üzere işe alındı.

Okulların temizlik işlerinde çalışacak olan 217 kişi için Osmaniye merkez Atatürk Ortaokulu Salonunda Noter huzurunda çekiliş yapıldı.

Temizlik hizmetinde çalışmak üzere İŞKUR’a başvuru yapanların isimleri Noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenirken Osmaniye Merkezdeki okullarda çalıştırılmak üzere 100 kişi arasında kura sonucu isimleri belirlenenler salondan sevinçli ayrıldılar.

İŞKUR İl Müdürü Abdulkadir Şahin, Noter huzurunda yapılan çekilişte isimleri çıkarak işe girmeye hakkazananlara başarılar diledi.

Şahin, isimleri çıkmayanların önümüzdeki süreçte düzenlenecek olan programlara başvuru yapmalarını ve İŞKUR ile ilişkilerini sürdürmelerini istedi.

İl Müdürü Şahin, düzenlenen Toplum Yararına Program ile yapılan 217 kişilik istihdamdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İşsizliğin azaltılmasına, istihdamın korunmasına ve artırılmasına yardımcı olmaya yönelik kurs, proje ve özel programlar düzenlemeye devam edeceğiz.

Böyle bir programla ilk etapta noter huzurunda yapılan kura ile toplam 217 kişiyi Merkez ve İlçe okullarımızda işe başlatacağız.

8 ay sürecek olan programa yoğun talep ve katılımın olduğunu belirten Şahin; beklentimizin üzerinde çok sayıda başvurunun ve katılımın olduğu bu süreçte çalışmalarından dolayı İşkur çalışma arkadaşlarıma ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcilerine teşekkür ediyorum.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar