25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5558
EURO34.9089
ALTIN2424.2

OKÜ Rektör yardımcısı Türk, Rektör Adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Rektör yardımcısı Türk, Rektör Adaylığını açıkladı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)’de 26 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan Rektörlük seçimlerinde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türk, Aday olduğunu açıkladı.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)’de 26 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan Rektörlük seçimlerinde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türk, Aday olduğunu açıkladı.

OKÜ Rektör Adayı Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, adaylığı ve projeleri hakkında bilgilendirme yaptı.

OKÜ’de şu ana kadar 6 Rektör Adayı isimlerini açıklarken, 26 Temmuz 2016 tarihinde yaklaşık 120 Öğretim üyesinin oy kullanacağı bildirildi.

OKÜ Rektör Adaylığını açıklayan Prof. Dr. Murat Türk, Okü’de 6 yıldır görev yapıyor. Şu anda da Rektör yardımcısı olarak görev yapmakta olan Türk, görev yaptığı süreç içerisinde Üniversite’de yapılan yenilikler ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

OKÜ’deki Öğrenci sayısının 12 binlerde olduğunu belirten Türk, Adaylığını açıklarken hedeflerini ve projelerini de anlattı.

OKÜ’deki hedeflerinin; deneyimleyen, değere dönüştüren ve girişimci üniversite olması, Marka değeri yüksek bir üniversiteyi hedefleyen bir yönetim anlayışı, insan odaklı, işbirliğine açık ve herkesin huzur içerisinde akademik çalışmalarını yapabileceği ortamın geliştirilmesi gibi projelerinden sözetti.

OKÜ bünyesinde; Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Uzaktan Eğitim Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi ile girişimcilik ve yenilikçilik ofisi açılmasını düşündüklerini belirten Türk, Üniversitenin öz gelirlerini artıracak projelerin özendirilerek, uygulama ve araştırma merkezlerinin de kurulacağını söyledi.

OKÜ sanayi işbirliği ofisinin açılacağını, ulusal ve uluslar arası toplantılara maddi destek verileceğini, Yabancı dil kurslarına önem verileceğini ve ücretsiz yabancı dil kursları düzenleneceğini dile getiren Rektör Adayı Türk, OKÜ’nün akademik anlamda ve öğrenci yurtları anlamında da önemli bir noktaya ulaştığını dile getirdi.

Rektör Adayı Türk, Üniversite ile halkın ve basının daha samimi ilişkiler içerisinde bulunmasının sağlanarak, Osmaniye’nin gelişmesi ve kalkınması için önemli projeleri de hayata geçireceklerini söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar