19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6013
EURO34.7672
ALTIN2496.7

Öğrencilere eşofman ve spor ayakkabısı dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrencilere eşofman ve spor ayakkabısı dağıtıldı
Abone ol
Osmaniye’de İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine, OTSO ve TOBB işbirliği ile eşofman ve spor ayakkabısı dağıtıldı.

Osmaniye’de İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine, OTSO ve TOBB işbirliği ile eşofman ve spor ayakkabısı dağıtıldı.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile ilkokul ve ortaokullarda tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere eşofman ve spor ayakkabısı dağıtıldı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve OTSO Başkanı Devrim Murat Aksoy’un katılımı ile Vali İsmail Fırat İlkokulu’nda düzenlenen programda, spor kıyafetleri öğrencilere verilmek üzere Okul Müdürlerine teslim edildi. 



Vali Ömer Faruk Coşkun yaptığı açıklamada, “Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odamız, ilimizdeki okullarda eğitim gören yaklaşık 800 öğrencimize ulaştırılmak üzere eşofman ve ayakkabı desteği sağladılar. Bu vesile ile Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza ve OTSO Yönetimine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Vali Coşkun, konuşmasının ardından okul müdürlerine, öğrencilere ulaştırılmak üzere paketleri teslim etti. 

Ziyareti sırasında, Okulun anasınıfını da ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, minik öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Daha sonra okulun öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Coşkun, okullara gerçekleştirdikleri ziyaretler sırasında, öğretmenlerle istişarede bulunarak, görüşlerini aldıklarını belirterek, “Evlatlarımızın eğitiminde, fedakâr bir şekilde her türlü gayreti göstererek görevlerini yerine getiren öğretmenlerimiz en önemli role sahip.

Bu vesile ile kıymetli öğretmenlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. ”diye konuştu.

İlimizin eğitimdeki başarısını daha da ileri taşımak için elbirliği ile gayret gösterildiğini de ifade eden Vali Ömer Faruk Coşkun, eğitimdeki başarıda okul idaresi, öğretmenler ve okul aile birliği arasında güçlü bir koordinasyon ve iletişimin önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaretinin devamında öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Coşkun, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek Vali İsmail Fırat İlkokulu’ndan ayrıldı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar