20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

OGC’den AK Parti Merkez İlçe’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OGC’den AK Parti Merkez İlçe’ye ziyaret
Abone ol
OGC Başkanı Avcı ve üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zaimoğlu’nu ziyaret etti

OGC Başkanı Avcı ve üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zaimoğlu’nu ziyaret etti

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı İsrafil Avcı, yönetim kurulu ve bazı üyeler ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu ve yönetimini yeni görevlerinden dolayı kutlayan OGC Başkanı İsrafil Avcı, “Ziyaretimiz biraz geç oldu. Çünkü yurt içi ve yurt dışı bazı etkinliklere katılmamdan dolayı uzun zaman Osmaniye dışındaydım. Bundan dolayı özür diliyorum. Şahsınızı ve tüm yönetim kurulunda görev alan arkadaşları tebrik ediyorum.

Osmaniye’miz için hayırlı olur inşallah. Biz basın mensupları olarak Osmaniye’ye hizmet anlamında her zaman göreve hazırız. OGC olarak da her partiye eşit mesafedeyiz. Dolayısıyla bundan sonra da sizlerle iyi diyaloglar içerisinde çalışmayı arzuluyoruz. Yeni başkanımızı ve yönetimdeki birçok arkadaşımızı tanıyorum. Osmaniye’ye hizmet anlamında başarılı çalışmalar yapacağınız inancındayım. Tekrar yeni yönetimi kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı OGC Başkanı İsrafil Avcı ve beraberindekilere teşekkür eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu, “Siyasette çok uzun dönem olmasa da görev aldım. Şimdi bu görevim biraz daha sorumluluklarımızı arttırdı. İnşallah hep birlikte Osmaniye’mize hizmet anlamında güzel işler başarırız. Sizlerin bu samimi ve güzel temennileri de bize güç verecektir. İyi diyaloglar içerisinde çalışacağımıza eminim. Bu nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor ve sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından OGC Başkanı İsrafil Avcı beraberindeki basın mensuplarını tanıttı.

Yeni Başkan Hanifi Zaimoğlu da ziyarete katılan yönetim kurulu arkadaşlarını basın mensuplarına tanıttı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar