19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5881
EURO34.8294
ALTIN2501.4

ODER, 2. Geleneksel Çiğ köfte etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ODER, 2. Geleneksel Çiğ köfte etkinliği
Abone ol
Osmaniyeliler derneği öğrenci topluluğu 2. Geleneksel Çiğköfte buluşması Ankara’da gerçekleşti.
Osmaniyeliler derneği öğrenci topluluğu 2. Geleneksel Çiğköfte buluşması Ankara’da gerçekleşti.


Ankara Ulucanlar Cezaevi müzesinde gerçekleşen etkinlik, öğrencilerden ve Ankara’da  yaşayan hemşerilerimizden oldukça yoğundu ilgi gördü.


Öğrenci topluluğu başkanı Gökçe KARALEZLİ yaptığı konuşmada, 100 kişinin üstünde bir katılım sağlanan bu seneki buluşmadan elde edilen tüm geliri, bu sene dördüncüsünü gerçekleştirdikleri kitap kampanyası için kullanacaklarını ve bu sene Hasanbey’li ilçemizin Karayiğit ilkokulu’na başlattıkları kampanyayı 5 nisan 2013 cuma günü sona erdireceklerini açıkladı.


bunun yanında ülkemizin gündeminde oldukça önemli bir yere sahip olan “anayasa çalışmaları” konusunda öğrencilerin de söyleyecek sözleri olduğunu belirten KARALEZLİ, öğrencilerden oluşan makale komisyonları kurduklarını ve çalışmalara başlayan komisyonların tüm öğrencilerin katılımına açık olduğunu da sözlerine ekledi. buluşmaya katılan öğrencilerin önünde derneğin yeni başkanı Mustafa Beyazıt ÇİÇEKLİ’den yazılan makalelerin yerli basında ve hukuk dergilerinde yayınlanacağına dair söz alan KARALEZLİ hiçbir öğrencinin emeğinin karşılıksız kalmaması için topluluk olarak çok çalıştıklarını ve bu buluşma için de çok emek harcadıklarını söyledi.konuşmanın ardından yöresel müzikler eşliğinde çiğ köfte ikramı yapıldı.


çok sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmaya , meclis Başkanlığı özel kalemi Mücahit DURMUŞOĞLU, Altındağ Belediye başkan yardımcısı yunus keleş, anayasa doçenti ve eski dernek başkanı Şeref İBA, merkez valisi Zeki ŞANAL yanında eski ve yeni yönetimden bir çok kişi katılarak öğrenci topluluğuna ve onların projelerine destek verdiklerini gösterdiler.


Muhammet Sefa GÜRBÜZ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar