18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5259
EURO34.8845
ALTIN2485.1

ODAK' tan "Karla Buluşma" etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ODAK' tan "Karla Buluşma" etkinliği
Abone ol
Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ODAK) tarafından, Zorkun Yaylasında geleneksel "Karla buluşma" etkinliği düzenlendi.
Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ODAK) tarafından, Zorkun Yaylasında geleneksel "Karla buluşma" etkinliği düzenlendi.

Amanos dağı eteklerinde bulunan ve kent merkezine 26 kilometre uzaklıktaki bin 575 rakımlı Zorkun yaylasında toplanan doğaseverler, buradan Keldaz mevkisine doğru 8 kilometre yürüyüş gerçekleştirdi.

Katılımcılar, zorlu parkurda karla kaplı doğada bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek bu güzel anılarını ölümsüzleştirdiler.

ODAK Genel Sekreteri Yücel Erdoğan, yaz aylarında nüfusu yüz bini aşan Zorkun Yaylası'nın kış turizmine açılmasına dikkat çekmek için etkinlik düzenlendiğini kaydetti.

Zorkun yaylasının bölgenin en büyük yaylalarında olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bu yıl dokuzuncusunu düzenlediğimiz etkinliğimize 8'i kadın 30 kişi katıldı.

Zorkun, yazın olduğu kadar kışın da turizm açısında çok güzel bir yayladır.

Burasının kış turizmine açılmasını arzuluyoruz.

Bu sayede kentimiz için büyük bir kazanım elde etmiş olacağız.

Kulüp olarak bu gün yaptığımız gibi üyelerimizle fırsat buldukça doğal güzelliklerin keşfedilmesi için  doğa yürüyüşleri düzenliyoruz.

Kentimizde çok sayıda güzel mekanlar var. Bunlardan birisi olan Zorkun’da düzenlendiğimiz yürüyüşte 8 kilometre boyunca eğlenceli ve güzel vakit geçirdik" diye konuştu.

Erdoğan ayrıca, "Faaliyetimizi geç haber verdiğimiz halde valilik onayını aceleyle alan gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğüne, faaliyetimiz süresince güvenlik ve sağlık tedbirlerini tüm zor şartlara rağmen sağlayan sağlık il müdürlüğüne ve askerimize çok çok teşekkür ediyoruz.

ODAK olarak Osmaniye'mizin doğal ve tarihi güzelliklerini hiç bir beklenti içerisine girmeden tanıtmaya ve doğa severlere yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.


Katılımcılar ise muhteşem doğal güzellikler içerisinde bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşarken, bu fırsatı kendilerine veren Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübüne teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar