25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5671
EURO34.9595
ALTIN2425.9

Muhtarlar yemekte bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtarlar yemekte bir araya geldi
Abone ol
19 Ekim Muhtarlar Gününde, Köy ve Mahalle Muhtarları için yemek düzenlendi.
19 Ekim Muhtarlar Gününde, Köy ve Mahalle Muhtarları için yemek düzenlendi.

Polisevinde düzenlenen programa Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, Belediye Başkan Vekili Mustafa Uçan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, Belediye Meclisi Üyeleri, siyasi parti temsileri katıldı.
 
Programda ilk olarak en tecrübeli muhtar olan Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Özkan konuştu. Organize edilen program için teşekkür eden Mehmet Ali Özkan, “Tüm muhtar arkadaşlarımın muhtarlar günü kutlu olsun. En kötü günümüz böyle olsun” dedi.

Osmaniye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Özener yaptığı konuşmada,19 Ekim tarihinin Muhtarlar Günü olarak kabul edilmesinin ilkini kutladıklarını ancak muhtarlık tarihinin çok daha eskilere dayandığını ifade ederek, “Bugün bize bu bayramımızı hediye eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün bu bayramın ilimizde kutlanmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm kurum müdürlerimize çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kadın muhtarlar adına konuşan Alibeyli Mahallesi Muhtarı Hülya Önal ise “Günümüz kutlu olsun. Birlik ve beraberlik içinde hep birlikte nice senelerimiz olsun” dedi.

Köy muhtarları adına konuşan Çardak Köyü Muhtarı Melikşah Çenet ise 19 Ekim tarihinin Muhtarlar için çok anlamlı bir gün olduğunu belirterek, bu kutlamaların her yıl güzellikler içinde geçmesini temenni etti.

Yemek boyunca mahalle ve köy muhtarları ile sohbet eden Vali Al, programın sonunda tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar