29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3699
EURO34.9825
ALTIN2325.4

Muhtarlar sandık başına gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtarlar sandık başına gitti
Abone ol
Türkiye Muhtarlar Derneği Osmaniye Şubesi olağan genel kurulu tamamlarken, mevcut başkan Ahmet Özener güven tazeledi.
Türkiye Muhtarlar Derneği Osmaniye Şubesi olağan genel kurulu tamamlarken, mevcut başkan Ahmet Özener güven tazeledi.

Osmaniye Merkez Mahalle Muhtarlarının olağan genel kurul toplantısı dernek binasında yapıldı.

Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Türkiye Muhtarlar  Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, Katip üyeliği Hüseyin Polat, Divan Başkan yardımcılığını ise İsmail Coşkun yürüttü.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Genel kurul toplantısında Divan Başkanlığı görevine getirilen, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel

Başkanı Ramazan Özünal Muhtarlara iki sayfadan oluşan “Muhtarların sorunları ile taleplerimiz” başlıklı bildiri dağıttı.

Başkan Özünal, Muhtarların bu bildiriyi okumalarını ve takipçisi olmalarını isteyerek; “Burada Hükümetle ilgili taleplerimiz bulunmaktadır. Hükümetten ve TBMM’de grubu bulunan siyasi iradeden taleplerimizi içermektedir. Bu bildiriyi imzalayıp siyasilere verin. Taşın altına elimizi koymalıyız, onlar Ankara’da çalışsın, biz burada  duralım, yok öyle şey! Bu taleplerimizi Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve İçişleri Bakanına verdim. Muhtarlar olarak gücümüzü bilmeliyiz, seçilmiş olmanın gücünü bilmelisiniz. 



Herhangi bir siyasi görüşünüz olabilir, ama Muhtarlar olarak gücünüzü birleştirmeli, kenetlenmelisiniz.  Bütün STK’lara girin, temsil gücünüzü artırın. Birlik ve beraberliği sağlayın,kardeşliği sağlayın. Evrak işlerini muhtarlardan aldılar, Nüfus Müdürlüklerini Amirimiz durumuna getirdiler. Muhtarların  evraklardan aldıkları üç-beş kuruşu bile çok gördüler. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan bu günlere geldik, siyasi partilerin yanında yan deynek olmadık. Kurum müdürleri ile birliktelik sağladık. Bugün burada yapılacak olan seçimlerde üç arkadaşımız yarışacak. Birbirlerinizi kırmadan en iyi hizmeti yapabilme adına  aday olmalısınız. Seçimler sonunda da birlik ve bütünlük içerisinde bu salondan ayrılmanızı bekliyorum.”dedi.
 
Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Özener’in çalışma ve hesap raporunu okumasının ardından üyelerin oylarına sunularak kabul edildi.
Divan Başkanlığına üç liste sunuldu. Divan Başkanı Ramazan Özünal; Ahmet Özener, İzzettin Kanat ve İsa Kama’nın listelerindeki isimleri okudu.
Listelerin okunmasının ardından oy kullanımına geçildi. Toplam 36 üyesi bulunan Osmaniye Muhtarlar Derneği’nin genel kurulundaki seçimlerde 35 üye oy kullandı.



Oyların ayrım ve sayım işlemleri sonucunda; İsa Kama 5, İzzettin Kanat 11 oy alırken mevcut başkan Ahmet Özener 19 ay alarak güven tazeledi.
Türkiye Muhtarlar Derneği Osmaniye Şubesi’nin yeni yönetim kurulu Ahmet Özener Başkanlığında; Hülya Önal, M. Telli Ünal, İsmail Coşkun, Elif Tatar, Hüseyin korkmaz, Tarık sesli, Hüseyin Polat, Baki Bayram ve İbrahim Kılıç şeklinde oluştu.

Denetleme kurulu Asil üyelikleri; Saim Macık, Mustafa Çelik ve Şami Berki olarak belirlendi.

Genel Kurul Üyeliklerine ise; Mehmet Yenilmez, Hüseyin Polat, Nuri Danış, O.Yavuz Ateş, Süleyman Abasıkeleş, Elif Tatar ve M. Telli Ünal seçildiler.

Genel Kurul toplantısının tamamlanmasının ardından Ahmet Özener tüm Muhtarlara teşekkür ettikten sonra, genel kurul toplantısı toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar