29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO35.1187
ALTIN2326.3

Mücahit Durmuşoğlu, OGC’yi ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mücahit Durmuşoğlu, OGC’yi ziyaret etti
Abone ol
AK Parti Osmaniye Milletvekili ve 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde yine Osmaniye’den 1. Sıra Milletvekili olan Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde yine Osmaniye’den 1. Sıra Milletvekili olan Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı Durmuşoğlu’na teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı, “24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için siyasi partilerin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sayın vekilimiz de önümüzdeki seçim için AK Parti 1. Sıradan aday gösterildi. Kendisine ve partisine hayırlı olsun. Ancak biz Mücahit Durmuşoğlu’nu milletvekilliğinin öncesinden tanıyoruz.

TBMM’de görev yapıyordu ve bizlere ve Osmaniyelilere büyük hizmetleri olmuştu. Milletvekilliği döneminde de bu hizmetlerine devam etti.

Şimdi artık Ustalık dönemine geçiyor. Bundan sonra da kendisinden destek ve hizmetlerini isteyeceğiz. Kendisine ve partisine seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.

Osmaniye’de seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Mücahit Durmuşoğlu, “Bilindiği gibi bir seçimin arifesindeyiz. Ben 3 yıldır milletvekili olarak görev yapıyorum.

Nasip olursa da devam edeceğim inşallah. Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Çünkü Cumhuriyet tarihinde önemli değişikliklerin yapılacağı ilk seçim olacak.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve MHP lideri Devlet Bahçeli beyin görüşmeleri sonunda erken seçim kararı alındı ve bununla ilgili süreç devam ediyor. Tabiki 1. Sıranın bana verilmesinden dolayı da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Osmaniye’nin tarım ili gibi görünmesinin yanı sıra artık hızla bir sanayi ili olmaya devam ettiğini ifade eden Durmuşoğlu, “Bunun yanı sıra hükümetimizin de bugüne kadar Osmaniye için önemli projeleri oldu ve olmaya da devam ediyor.

Bugün 600 Yataklı Devlet Hastanesi’nin tanıtımı yapıldı. İnşallah ihalesi de yapılarak Osmaniye’mize güzel bir hastane kazandıracağız.

Çatak ve Savrun barajları Osmaniye’mize kazandırılacak. Osmaniye’de Nahuttepe Köyünde 12.500 kişilik stadyum çalışmaları, Hızlı Tren çalışmaları, Kamu Kurum binalarının yenilenmesi çalışmaları, bölünmüş yol çalışmaları hızla devam ediyor” diye konuştu.

Durmuşoğlu, , projesi tamamlanan 15 Yataklı Düziçi Devlet Hastanesi, Kadirli Devlet Hastanesi’ne ek olarak 100 yataklı hastane, 20 ünitlik Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sumbas ve Toprakkale Entegre Hastanesi hakkında da bilgiler verdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar