23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5754
EURO34.9194
ALTIN2440.2

Mithatpaşalı Öğrencilerden Anlamlı etkinlik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mithatpaşalı Öğrencilerden Anlamlı etkinlik
Abone ol
Osmaniye merkez Mithatpaşa İlkokulu 4-D Sınıfı öğrencileri, velilerinin de katıldığı etkinlikte bir araya geldi.

Osmaniye merkez Mithatpaşa İlkokulu 4-D Sınıfı öğrencileri, velilerinin de katıldığı etkinlikte bir araya geldi.

Osmaniye Merkezde bir restaurantta, Öğrenci velileri tarafından düzenlenen programda, 4-D sınıfı öğrencileri okula veda etmenin heyecanını yaşarken, aynı zamanda “Anneler Günü”nü de yaptıkları çeşitli gösterilerle kutladılar.

Düzenlenen gecede OŞYAD Yönetim kurulu üyesi Ozan Maranlı bağlaması ile Türk Halk Müziği eserlerini yorumladı. Öğrenci ve velilerin birlikte yedikleri yemeğin ardından programa geçildi.



Programın sunuculuğu öğrenci yürütürken, sınıf öğretmeni Sibel Taşkesen yaptığı konuşmasında; 4 yıldır öğrencilerle bir aile gibi olduklarını, acı ve tatlı günlerinin geçtiğini, çocukların kendisini hiç kırmadığını, kendisinin de onları mümkün olduğunca kırmamaya ve derslerinde yardımcı olmaya çalıştığını söyledi.

Taşkesen; “Bu çocuklarımızla beraberliğimiz bu eğitim-öğretim yılının bitiminde sona eriyor. Onların her birini ayrı ayrı özleyeceğim. Onlar benim çocuklarım gibi anılarımda kalacaklar. Bu çocuklarımızı bundan sonra Ortaokul sıraları bekliyor, tüm çocuklarıma hakkımı helal ediyorum ve bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyor, gözlerinden öpüyorum”diye konuştu.

Sınıf annesi ise konuşmasında; Öğretmen Sibel Taşkesen’in 4 yıl boyunca öğrencilere vermiş olduğu emek ve özverili çalışmalarından dolayı veliler adına teşekkür ederek, çiçek takdim etti, ayrıca veliler tarafından alınan hediye sundu.

Yapılan konuşmaların ardından Öğrenciler tarafından öğretmenlerine yazılan şiirler okundu.



Öğrenciler tarafından oluşturulan Melodika grubunun gösterileri ve çeşitli oyun gösterileriyle program devam etti.

Sınıf öğretmeni veliler için hazırlanan ve TEMA tarafından verilen sertifikaları dağıtmadan önce; “ Çocuklarımızın katkıları ile ‘her çocuğumuzun bir fidanı olsun’ kampanyası kapsamında TEMA ile işbirliği yaparak fidan dikimi gerçekleştirdik.

Bu fidanların dikilmesinde katkıları bulunan çocuklarımızın annelerine en iyi ‘Anneler Günü’ hediyesi olacağını düşündüğümüz ve TEMA Vakfı tarafından hazırlanan sertifikaları sizlere takdim etmek istiyoruz.  Bu sertifikaları ise çocuklarımız annelere verecekler.”diye konuştu.



Öğrencilerin anneleri sahneye davet edilerek öğrenciler tarafından sertifikaları sunulduktan sonra toplu fotoğraf çekildi.

Mithatpaşa İlkokulu 4-D sınıfı öğrencilerinin mezuniyet gecesi ile birleştirdiği Anneler günü etkinliği mezuniyet pastasının kesilmesi ve ikramların yapılması ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar