23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5739
EURO34.8881
ALTIN2432.5

Milletvekillerinden Meclis toplantısına ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekillerinden Meclis toplantısına ziyaret
Abone ol
Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile İsmail Kaya, İl Genel Meclis toplantısına ziyarette bulundu.

Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile İsmail Kaya, İl Genel Meclis toplantısına ziyarette bulundu.

Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile İsmail Kaya’yı İl Genel Meclis binası önünde, Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve Birim Müdürleri karşıladı.
İl Genel Meclisinin Şubat ayı toplantısını ziyaret eden Osmaniye Milletvekilleri Durmuşoğlu ile Kaya. İl Özel İdaresinin çalışmaları ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Gizlice tarafından; Meclis çalışmaları, yapılan yatırımlar, 2019 yılı faaliyetleri ile 2020 yılında yapılacak olan hizmetler hakkında bilgilendirme yapıldı.
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ise,  2020 yılında yapılacak çalışmaların planlarıyla, yılbaşından bugüne kadar yürütülen hizmetler, Güneş Enerjisi Projesi ve diğer yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Milletvekili İsmail Kaya Meclis ziyareti sırasında yaptığı konuşmasında, İdlip şehitlerine Allahtan rahmet dileklerinde bulundu.

Milletvekili Kaya, Osmaniye için hem yerelde hem de Ankara’da beraberce çalıştıklarını, güzel de neticeler aldıklarını ifade etti. Yereldeki taleplerin kendilerine yol gösterdiğini belirterek her türlü sorunu dinlemeye hazır olduklarını belirterek Özel İdarenin İl Genel Meclis Başkanı ve üyeleri ile Genel Sekreter ve çalışanlarına teşekkür etti.

Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise, İdlip şehitlerine rahmet dileklerinde bulunarak sözlerine başladı. Durmuşoğlu, Osmaniye için elele çalıştıklarını, Ankara’da Osmaniye’nin her türlü sorunlarının çözümünün takipçisi olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurguladı. 

Özellikle de Osmaniye’ye yapılacak hastane ve ilçelere yapılacak sağlık yatırımlarında büyük kazanımlar sağlandığını belirten Durmuşoğlu,  İl merkezine yapılacak hastanenin önümüzdeki günlerde temelinin atılacağını belirtti. Özel İdarenin, Meclis Başkanı ve üyeleri ile Genel Sekreter ve çalışanlarına teşekkür etti.

Meclis Eski Başkanı AK Parti İl Başkanı Hamza Tor yaptığı konuşmasında, “Daha önce İl Genel Meclis üyeliği ve İl Genel Meclis Başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak çalışmaları yakından ve memnuniyetle izliyorum.  Osmaniye’de özellikle de İl Genel Meclisinde Osmaniye için birlikte çalışmanın ve birlikte üretmenin bir gelenek ve teamül haline geldiğini görmekteyiz.

Bunun gelecek için umut verici olduğu, Özel İdarenin Meclisi ve İdari personellerle birlikte uyum içinde çalıştığını görmekten duyduğumuz memnuniyet nedeniyle teşekkür ediyorum”dedi.

Grup Başkanları da söz alarak, Osmaniye söz konusu olduğunda parti farkı gözetmeksizin birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirterek, Meclis toplantısına ziyarette bulunan Milletvekillerine teşekkür ettiler. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar